Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Píšu pozdě, ale přece jen...díky za tuto recenzi, která mě přímo donutila hru zakoupit skrze fakt, že toto je "desková hra", kterou sem marně hledal po dvacet let. Po odehrátí desítek her na hrdiny je tohle to pravé, co se i mě po ten čas v mysli formovalo a francouzi to doklepali do zdárného konce. Každopádně, ještě jednou díky autorovi článku za prozření
  • Ta cena, která se zobrazí, je doporučená, velkoobchodní je kolem 1000 Kč, což už je srovnatelné (či lepší) než běžně nabízené ceny v e-shopech (většinou 1100 - 1200 Kč, nejlevnější jsem našel za 1026 Kč).

    Nicméně na to, že se ta hra dá prakticky hrát jen jednou (i když třeba na více pokusů, tedy cca 5 - 10 hodin hraní), je to opravdu drahé. Doufám, že ty další scénáře v češtině budou výrazně levnější (i když co jsem našel scénáře v angličtině, pohybují se ceny kolem 500 - 700 Kč, což je docela dost).

    Třeba Pandemic Legacy je také v zásadě na jedno použití, to použití ale obsahuje 12 - 24 her a pak ještě zůstane v zásadě "obyčejný" Pandemic.

    Takže pak nezbývá než:
    - buď hru prodat
    - nebo hrát s jinou skupinou lidí
    - případně počkat pár let, až to všichni zapomenou :-)
  • Vedle oficiálních scénářů existuje už taky docela slušný množství print and play scénářů neoficiálních. Sice ne v češtině, ale pro angličtináře určitě stojí za zkoušku.
  • KamilZm
    Fajn recenze. Jen si myslím, že "odhodlání si T.I.M.E Stories pořídit" podřízne i fakt, že dáváte odkaz do e-shopu, kde je nápis "Pouze pro registrované velkoobchodní (B2B) zákazníky", kde je navíc o 100 - 250 Kč dražší, než v obchodech pro nevelkoobchodníky :-)
    • Jack1947
      Že by self-promotion ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit