Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789

    To je zas moda psat na webech o konzolovych a pocitacovych hrach o deskovkach. Snad priste nebude clanek o clobrdu :)

    • Veskoslav

      A to je zase móda ze sebe dělat pokaždé Jacka, Flashi?

      • flash789

        za to ty jsi porad sam sebou. Male vztekle stene s ostrymi zoubky co se prida vzdy na stranu vetsiny pac tam se citi nejsilnejsi..a tema zoubkama hloda a hloda obrubu ty ponozky do nekonecna:)

        • Veskoslav

          Co to meleš? Fetuješ nebo jsi prostě jenom takový Jack? Nebo další, co si myslí, že když všichni jsou "vidličky" a on je "ohnutá vidlička", tak je vyjimečný..

    • Tak ten článek nemusíš číst. Anebo jo.. třeba se něčím obohatíš.. 😱 

       Tam venku je spousta lidí, co hraje videohry a deskovky zároveň. Ne všichni jsou jako ty - možná na to někdy přijdeš.. 

      Třeba se tady sem tam píše i o hardwaru a taky ti to nevadí.. Přitom někdo, kdo hraje hry, tak o hardwaru musí nic vědět. Když si koupíš papírový časopis o hrách, tak se tam taky píše i o jiných věcech, než JEN hry. 

      • flash789

        V cem by me mela deskova hra obohatit? Jo, lidi maji ruzny zajmy, ale moc nevim kam tim miris. HW a hry maji uzkou souvislost, deskovky tezko.


        Zrovna tak jako ja to nemusim cist tak ty si muzes jit o deskovkach jit cist jinam, nepochybuju ze na internetu bude webu plno kde se tomu venuji. Kdyz uz jsme u toho ze si budem narizovat co mame delat :)


        Je obecne znamo ze v casopisech o hrach vetsina ctenaru clanky mimo tema preskakuje, a je to proto ze si ten casopis koupily aby si neco precetli o hrach. To ze se tak deje nemusi nutne znamenat ze to k necemu je a je to precedens ke vsemu dalsimu na svete.

        • - v čem tě deskovka může obohatit, se může ptát jen trubka, co nikdy dobrou deskovku nehrála. A deskovky mají s hrami víc společného, než si evidentně myslíš. Jsi dost mladý, tak ti odpouštím.. 😉

          - nic ti nenařizuju. To jsi to asi špatně pochopil. Proč bych měl jít jinam, když tady na Games.cz o tom píšou?

          A to nejlepší na konec - argumenty "je obecně známo" používají jen lidi, co si myslí, že jejich názor je ten "správný" a ostatní si to přece musí myslet taky. 😂 - že ty něco přeskakuješ v časopise nemusí znamenat, že ostatní jsou stejný... viz můj předchozí post na tebe: "Ne všichni jsou jako ty - možná na to někdy přijdeš.. "     --Evidentně jsi na to zatím nepřišel. 

          • flash789

            S tim souhlasim. Ne vsichni jsou jako TY. Abys to spravne pochopil. Me se zde nelibi clanky o deskovkach, protoze nejsem jako ty.  Jak ti chutna tva vlastni medicina ? :)

    • alladjex

      Co Dark Souls ty sou v pohodě? V tomhle inteview:

      https://gigazine.net/news/20120228-darksouls-miyazaki-interview/

      Miyazaki říká, že vychází z analogových her, což jsou mimo jiné deskovky jako třeba Purto Rico, Dominion nebo MtG (ty tam zmiňuje on, nejsou to moje příklady). Souls hry pak vychází ze série gamebooků Sorcery. Je fajn mít trochu větší rozsah znalostí neš se utápět v koridoru videoher.

      • hezky jsi to napsal
      • flash789

        Serie Sims zase vychazi z realneho zivota, tak doufam ze nebudou clanky ve stylu webu Jen pro zeny:)

        Inspirace deskovyma hrama hlavne u rpg je zcela evidentni, a neni treba delat osvetu, ale i tak si myslim ze her na pocitace a konzole je tolik a nepadne o nich tady ani zminka ze psat o deskovkach bych si nechal az zdejsi web pokryje to k cemu je urcen.

        MImochodem kdyz jsi u te DS a hlavne u prvni Demon Souls tak ta inspirace tam je hlavne i herni a vychazi z predchozi tvorby studia, kdy tam jeste Miyazaki vubec nepracoval. Coz by byl samozrejme fajn namet na clanek a pred vydanim Sekira i k veci, ale holt pise se o deskovkach.

    • Inquisitor

      No co je to taky hra. Navíc její čistá původní podoba. Nakonec v tý záplavě článků je to jako pšouk do větru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit