Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

    Největší nevýhodou téhle hry jsou strašně dlouho prostoje během hraní. Zdržuje to a uměle natahuje herní délku...Člověk pak zjistí, že hra je mnohem snazší, když se vyhýbá člověk "vysoce hodnoceným pracem" a času v rodině. A tzv. zdravotní karty jsou až příliš silné.

    Na druhou stranu je to "negeek" hra, kterou si užije celá rodina, je kompletně v češtině a za litr to rozhodně není špatná zábava. Osobně bych ale šel do her jako Albi Robinson Crusoe nebo Terra Mystica.

    • karlman.hajsky

      A jakým způsobem bys hodnotil znovuhratelnost? Respektive, zdali se po pár hrách neohraje? 

      • Veskoslav

        Přiznám se, že hrajeme každý týden jinou hru, takže tuto mám odzkoušenou celkově třikrát v delším časovém období mezi jednotlivými hrami. Myslím si, že pokud člověk chce kvalitně zpracovanou hru právě ve stylu Sims, jak píše autor, tak to není špatná hra. Ano, obě hry, co jsem zmínil mě osobně baví více, ale opět to není pro všechny.


        Co já osobně dělám, že třeba hru si nejprve osaham v různých hernach a pak teprve kupuji. Výjimkou jsou u mě KC hry. 



        Takže k tvému dotazu. Po 3 týdnech mezi jednotlivými hrami mi hra přišla stále dobrá a znovuhratelna. Jenom skutečně doporučuji zajít do nějaké herny ideálně vyzkoušet si ho. Znám pár přátel, co to vyloženě nebavilo a pak to prodávali. 

        • karlman.hajsky

          Dík za názor. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit