Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já nejsem rád že se Bethesda zase do něčeho pustila...  Jelikož přešli na "malý měkký" model kdy se lidem snaží prodat předraženou sra... Kterou možná časem za příplatek dodělají...

    Ale snad se pletu a tentokrát to bude fungovat hned z první krabice.

    • twicer
      No víš, oni na něčem dělat musí ikdyž se jim zrovna nedaří, vydělávat bez práce totiž moc často nejde. A poznámka o dodělávání hry až po vydání, no nevím co si hrál posledních deset let, když očekávás že bethesda to bude dělat jinak než všichni ostatní v herním businessu :)
      • No i já musím pracovat. A musím to dělat dobře abych se uživil, tak bych to chtěl i po ostatních když si od nich mám něco koupit. 

        Takovýto přístup by se dal omluvit od nějakých nadšenců doma v garáži, ne od takových velkých firem. Tam by mělo být dost kapacit na pořádné testování, aby výsledný produkt byl v dobré kvalitě když už je za AAA cenu.

        U deskovky je to o to naléhavější, tam se patchuje mnohem hůře.

        A že i tam proniká DLC šílenství mě docela štve. Rád bych koupil hned na začátku plnohodnotnou hru a ne čekat na nějaké rozšíření které ji konečně udělá hratelnou. Samozřejmě že když po nějaké době vyjde rozšíření které přidá nové možnosti nebo zvýší znovuhratelnost, tak pokud mě ta hra baví tak si ho rád pořídím a autory tak podpořím.

        Takhle už ale i těchto odvětví mizí snaha udělat opravdu dobré dílo a zůstává už jen to ždímání prachů a to je mi docela líto :-\

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit