Wargaming poslouží jako zábava, vzdělání i armádní simulace. Jak s ním ale začít?
-
Zlí jazykové tvrdí, že W40k není letopočet, ale minimální počáteční investice.
-
-
Je to reálně nejdražší wargaming aktualne na trhu. Cena už akorát není podpořena kvalitou ale spis korporatnim greedem.
-
Ale v librách.. 😆
-
-
To už je fakt přehnaný a fousatý vtip - za 40k liber si jde už pořídit tolik warhammeru, že by člověk reálně nevěděl kam ho dát, natož co víc s ním. 🙂
-
-
No zase uplne mimo to nie je... ja to mam len ako modelarsku zalubu a sem tam nieco namalujem ....napriklad Age of Sigmar, Stormcast Eternals armada, pokial by som ju chcel kompletnu, tak vratane farieb a modelov ma to vyjde cca na 3000 eur (= 75k CZK).
-
-
Ano, kompletní model range (a barev, což jistě k tomu patří :D ) Stormcastu může být 3000, což je skoro 40 000. Lehká matematika. :) Sice to není ani desetina té částky, ale tak co už - Risk byl spočítaný a nikdo neřekl, že jsem dobrý v matice. :D
-
-
Ono třeba Titan modely od forgeworldu vychází cca na 1500E/ks
-
Jaj, ja som si doteraz myslel, ze Stormcasti su len jednou z asi 20 factions Sigmaru, ale asi som sa mylil..... :) A W40k ma tych modelov este podstatne viac... kebyze si zberatel a chces mat vsetky modely, tak zaplatis viac nez tych 40k....
-
já nepsal o librách. Nicméně mám SW Armádu a SW Xwing a tam už dohromady určitě zahučelo víc jak 40k
-
-
-
To byla samozřejmě nadsázka.. Kdo se v tom pohybuje, tak ví..
Samozřejmě záleží na každém, kolik v tom utopí peněz. - ostatně jako u každého koníčku.
-
-
JJ, když si třeba odpustí jednu týdenní rodinnou lyžovačku v Krkonoších, tak za to jde postavit už velice solidní armáda :)
-
-
Pravda.. 😆
Je to jen otázka priorit.. Každý pochopí, že nová armáda je potřeba a dovolená počká.. 😃
-
-
-
-
-
-