Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem z těch, co byl hrou dost zklamán.

    Čekalj jsem primárně open world příběhovku. Ale dějově je to celé o kvantitě a ne kvalitě. Tuna příběhů, které jsou ale napsané tak stručně a z pochopitelných (open world) důvodů na sebe nenavazují, že tam vlastně příběhově nebylo nic zajímavého.

    Pravidla taková zbyteně neintuitivní. Plná výjimek, nebo dokonce scházejících informací (mluvím o neg verzi - česká už říká něco o artefaktech? Případně definuje které skilly může hridna použít jen a sebe, které jen na postavy stejného hráče a které na kohokoliv? Nebo si to hráč musí domyslet a doufat že si to domyslel správně?)

    No a pak ten hlavní gameplay loop který je o věčném strašně repetitivním managementu únavy a surovin a jeho zábavnost fakt silně kolísá a omrzí dřív, než skončí první kampaň :-(

    • OndrejPartl

      Artefakty jsou v české verzi jednou větou vysvětlené. Leč také jsme to nějakou dobu hledali. U schopností, pokud jsou myšlené schopnosti z karet schopností, je v pravidlech napsané, že se vztahují pouze na členy, který jsou jimi vybavení (pokud schopnost samozřejmě neříká jinak). Schopnosti ostatní (tedy z desky členů posádky), je možné používat na všechny. Jinak by podle mého ta hra ani nedávala moc smysl. Ale natvrdo ta informace v pravidlech není (nebo si ji nevybavuji, aktuálně nemám pravidla u sebe).

      Jinak souhlasím se vším. Ta herní smyčka se jednoduše příliš rychle okouká a stane se ubíjející.


      • Já jsem měl možná ještě problém s tím, že jsem to hrál hned po Lands of Galzyr, které mi strašně sedlo - hromada příběhu, který byl dobře napsaný a questy se fakt větvily, zatímco gameplay smyčka jednoduchá, takže vlastně od toho questování nezdržovala. (ono je to spíš gamebook, než deskovka). No prostě přesně to co, co jsem čekal od košaté open world příběhovky. Od SG jsem pak čekal něco podobného ražení, a gameplay zklamal a příběhová část byla proti LoG ořezaná na dřeň :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit