Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím říct, že ty záměrně podhodnocované cíle mě docela štvou.

    • Jo. Když jsem to tu psal o té nedávno odpískané hře Statera, tak jsem tu byl křižován, že to tak přece vůbec není.

      Ale prostě další příklad a ukázka, jak ty kampaně jen na oko. Nejdřív se nastřelí šíleně nízká částka, která nemá s potřebnou vůbec nic společného (hlavně ať se pak může říct zafinancováno během první hodiny a vybráno milion procent cílové částky). Pak se tam nasypou k odemčení stretch goals, které vůbec nejsou stretch goals a je to od začátku plánovaná součást hry, ale hlavně ať je fomo. Důležité je přidávat pomalu a postupně aby se na konci mohli říct "všechny streath goals unlocked". (Viděl jsem i kampaň kde ten poslední nevybraný odmázli, aby pak mohli tvrdit, že odemkli všechno.)

      Prostě faleš jen tak na oko :-/

      Imho pokud někdo zruší kampaň, protože vybrání cílové částky nestačí k dokončení projetku, tak by měl na crowfunding platformách dostat permanentní ban za klamání backerů. Ale to se nestane, protože třeba u té Stratery tvrdili, že tu kampaň takto plánovali přímo s Gamefoundem. Takže ten tohle chování očividně podporuje.

      • Očividně je to průmyslový standard, a prostě to takhle všichni dělají, protože je to výhodná - z mého pohledu je to ale klamavá reklama jako bič. Oni prostě , že to za požadované peníze nevydají, ale tváří se, že ano. Fakt nevím, jak jinak to vyhodnotit.

        Určitě tam bude pár případů, které skončí na inflaci / navýšení vstupních nákladů, ale mám pocit, že to jsou ojedinělé výjimky.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit