Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stormangels

    Zase s prominutím sra*ka pro lidi co neví co s penězma. To že se nějaká společnost rozhodne vytisknout jednu kartu místo tisícé kopii neznamená, že to má mít takovou nesmyslnou cenu. Kus papíru.

    • Cenu to má takovou, kolik jsou lidi ochotní zaplatit a zároveň za kolik je to majitel ochotný prodat. Ty kusy papíru, co máš v peněžence, z materiálního hlediska taky nemají skoro žádnou cenu, ale lidi jsou za ně ochotní prodávat zboží a služby, takže cenu mají. Jediný rozdíl je, že u bankovek jde o dohodu miliónů lidí používajících danou měnu navíc vynucovanou příslušným státem. U MtG karty jde o dohodu jen mezi sběrateli, takže cena nebude tak stálá.

      To, že někteří lidi nevědí, co s penězi, je vlastně pravda, ale na věci to nic nemění.

      • Stormangels

        Ano, ale je to cenne jen proto, že je 1ks , si vem že tu kartu si můžu klidně vytisknout , nebude to original, ale furt to bude ta karta. No, prostě tyhle zbohatlické záliby nechápu :D vím že se to dá říct i o obrazech atd, ale si vem že byl ten případ kde byl banán na zdi přilepen izolepou a cena xxxx dolaru , nechápu :D  A to s pěnezma, máš pravdu, ale je to platidlo.

  • Jen ať provokujou, s lootboxy ve hrách to taky zkoušeli, až to vypadá že sporty možná budou 18+ protože gambling.

  • Co, ale koukam, tak je to fakt blba karta na hrani :/ pokud neumite elfstinu, tak nevite co ta karta ma za efekty. To je na vyhozeni z decku :)

    • GorSilverarm

      Ony se vlastně takové karty hrají běžně. Třeba vychází speciální úplně bez textu jenom s názvem a manou. Někdy jsou známé a všichni vědí co karta dělá, jindy má hráč text vytištěný bokem nebo internet. Jsou ale normálně povolené i na turnajích. Nicméně tenhle prsten se určitě do žádného balíčku nepodívá. 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit