Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

Těžko se spoléhat na komunitu v současnosti. Na MT jsou aktuálně na 8.8, tam zůstávají poslední dobou jenom pozitivní recenze, proto i Claire Obscure a novy Resident jsou nejlépe hodnocené hry historie. 

Steam je zase specifický v tom, že pokud je dobrá optimalizace, dobře to vypadá, tak to dost často skončí v pozitivním hodnocení, i když to může být v jádru průměrná hra.

Na Youtubery a komunitu okolo absolutně nejde spoléhat, ti papouškují přesně to, co chtějí slyšet davy, takže dost často slyšíme to stejné od všech bez kritiky. Kritiku si dovolí jenom tehdy, pokud je kritika virální v rámci davů.

Pokud nemáš nahráno a nedokážeš sám posoudit do čeho investovat čas, tak je velká šance na spálení. 

• Problém agregovaného hodnocení na MC nebo Steamu je v tom, že je agregované.  Dobré je si ty uživatelské recenze přečíst. Pár pozitivních, o trochu víc negativních a většinou si uděláš solidní obrázek o tom, jestli je to hra pro tebe nebo ne.

Crimson Desert je hra o prolézání světa, kde můžeš plnit různé nesmysly. Jako taková funguje velmi dobře, ale je jasné, že ten, kdo chce skvěle napsané příběhové linky nebo dokonale vypiplaný souboják, spokojený nebude. Napadla mě paralela s Daggerfallem nebo s No Man's  Sky.

• Co v článku nezaznělo je, že vyznamne zamakali na ovládání myši a klávesnice. Takže asi do toho půjdu, tohle pro mě byla zatím největší překážka. 

• Saramane

Hroznej odpad tahle hra, bohužel jsem nedal na místní recenzi a vyhodil jsem za to prachy. Kdyby to bylo od Ubisoftu tak to má u hráčů ještě nižší skóre než místních 7/10, to říkám jako odpůrce ubisoftských open world's. Crimson desert je snad nejvyprázdněnější a prázdná hra kterou jsem kdy hrál, čím víc mechanik a questů na vás háže, tím prázdněji působí. Pokud bychom by současná umělá inteligence dokázala vytvořit rpg, vypadalo by přesně takto. Hra bez duše a bez identity. 

"Twenty more hours!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit