Další multiplayerové fiasko. Highguard píská konec
-
V poslední době mě hrozně fascinujou lidi, který přejou hrám neúspěch. Tahle hra dostávala šílenou bídu z velký části jen za to, že si ji Geoff dovolil promovat. Nebyl to vrchol originality a ani mě to moc nebavilo, ale přát hře neúspěch, hrozně zvláštní. Prostě to smažu a jdu dál.
A bohužel to neni jen na twitteru viz tady koment o Marathonu.
-
-
prečo by si prial úspech zlým hrám, ak by hra ktorú považuješ za zlú mala úspech znamenalo, by to, že sa bude robiť viacej podobných hier namiesto toho aby sa tie prostriedky investovali do hier, o ktoré má daný človek záujem.
-
-
Reaguješ na něco, co v mym komentu vůbec neni. Kritika a nepřát úspěch je úplně v pořádku. Jde mi jen o brigading pochybnejch twitter/twitch postav.
-
-
To je v pořádku. Jakýkoliv špatný produkt by měl dostat bídu a nic než bídu. Dle informací to hrálo celkem 2 mio hráčů a leavnuli to. Takže to je prostě sracka produkt a jako takový prostě chytá oprávněný hate. Plesnivy chleba si taky znovu nekoupis a prodejci dáš co proto že jej vůbec nabízí. Kdyby to byla naopak dobrá hra ,tak ji prostě lidi hrát budou i přes negativní recenze.
-
-
To je hrozně fajn, ale Highguard byla jen úplně průměrná hra za 0 peněz, která dostávala bídu za Geoffe. A stejně jako třeba Siege nebo Hunt, který se vyhrabaly ze svrabu, by z toho potenciálně klidně mohla bejt další alternativa k OW a podobnejm. Jenže tady se jasá čistě z důvodu "to jsme ti to nandali, žes promoval tohle, hahah hned to umřelo".
Dospělí lidi btw.
-
-
Tak ten důvod je vcelku jednoduše vysvětlitelnej. Když ti herní buziness několik let ničí jednu IP za druhou díky otřesným scénářům, tokenizaci všemožných menšin a cílením na modern audience, tak tě to prostě začne štvát. No a čím dřív studia, který mají ve svým arzenálu Karen s modrýma vlasama v HR zaniknou, tím dřív se ten trh doufejme uzdraví a ty IP se přestanou tolik mrvit.
-
-
Což ovšem vůbec neni případ Highguardu nebo Marathonu.
Kritizovat nějaký praktiky je jedna věc, přát neúspěch je druhá.
-
-
no prípad marathonu je odpudivá grafika a modely postáv pre modern audience, prípad Highguardu je len nízka kvalita z vzhľadom na konkurenciu a to aký hra mala budget.
-
O Marathonu toho tolik nevím a neviděl jsem zatím žádnej gameplay. Viděl jsem jenom artstyle a ten je za mě OK. Nicméně jestli existuje nějaká definice Concordu, tak Highguard jí teda na sto procent splňuje. Já chápu, že na oko ten raid mód vypadá jako nějaká mírná invoace v žánru, ale já už jsem starej a strávil jsem stovky hodin nad Unreal Tournament 2004. Ten měl velmi podobný mód Assault, který byl mnohem propracovanější už před 20 lety. A k tomu deset dalších módů plný kreativity jako Bombing Run a Onslaught. Tady prostě neexistuje žádná výmluva. Highguard je tuctovej produkt a dopadl přesně tak, jak si zasloužil.
-
-
Concord je úplně jinej případ, Highguard je prostě jen tuctovej mišmaš.
Já ale myslim, že se nechápeme. Mně je úplně jedno, že ta hra končí, taky mě to nebavilo. I to, že se kritizuje za to, jak je průměrná. Mně přijde prostě jen směšný, kolik v poslední době vidim komentů, který hru odsuzujou a přejou neúspěch ještě před vydáním a na základě úplně smutnejch věcí (viz “ukážeme Geoffovi, že promoval fail”).. obzvlášť na základě dojmů streamerů apod.
-
-
Jo chápu. Částečně souhlasím. Ale zároveň chápu tyhle lidi, oni to jenom blbě vyjadřujou. Oni nemaj problém s Geoffem. Oni jsou naštvaný, protože je lepší lidi jako herní žurnalisti, recenzenti a manažeři herních studií gaslightujou tím, že jim předhodí mizernou průměrnou hru plnou messagingu a tvrdí, jak je skvělá. A to je přesně případ Highguardu. Na konci The Game Awards má být pecka, něco, co mě zvedne ze židle. Loni lidi dostali girl boss (ačkoliv osobně se mi ten trailer hodně líbil), letos dostali Highguard. Někdo lepší (Geoff) nám zase servíruje nějakou mizérii (Highguard) s rétorikou, že je to revoluce v žánru (není). Proto hráči vysílají tenhle přehnaně agresivní signál, protože ta frustrace už je veliká. Alespoň tak to vnímám já a částečně i pociťuju.
-
-
-
-
-
To je takový obecný standard. Hry by měly failnout, studia by měla failnout, lidi by měli failnout atd.
-
-
Marathon bude následovat co nevidět 🙂
-
-
No uvidíme, znám pár lidí co hráli to serverové demo a prý jako super. Marathonu bych úspěch přál, snad to nezmrší sezónama.
-
-
*Surprised Pikachu face*