Film konečně věrný předloze? Na filmová plátna se chystá reboot Resident Evilu
-
Prvá trilógia je také guilty pleasure (pričom prvý diel považujem za regulérne dobré B-éčko). Tu by som sa vôbec nehneval, ak by sa zdrojového materiálu ujal niekto iný a urobil to "po novom". Hlavne aby bol zachovaný akčný štýl s nádychom "hororu".
-
-
Nejenom první díl, ale skoro všechny díly Resident Evil od Andersona považuji za správné B-éčko. Vypnout mozek a užívat si jízdu.
Jen si člověk fakt musí dát bacha, aby nepřemýšlel nad tím šíleně stupidním scénářem. 😂
-
-
Podle mě by byl skvělý i seriál nebo minisérie. Něco ve stylu 24 hodin, jelikož snad všechny “lepší” díly série se odehrávají během jedné noci. Ale dobrý film bych si taky nenechal ujít. Jako fanoušek série.
-
-
"Podle mě by to byl skvělý i seriál nebo minisérie."
Seriál jen tak asi neuvidíme. Obvlášť potom jak neskutečně selhal seriál Resident Evil: Lék. (CSFS: 40% , IMDB: 42%).
A filmy Resident Evil od Andersona považuji za správné oddechové B-éčko. Osobně jsem s filmy (většinou) spokojen.
-
-
Tak ono záleží kdo to natočí a s jakým scénařem.
Myslím, že kdyby se toho chopil někdo opravdu dobrý a drželo by se to příběhu například 2. nebo 4. dílu, tak by to mohlo být super.
Mě ty Andersonovo filmy taky nepřišli bůhví jak skvělý. Jako bylo to koukatelný a i celkem zábavný. Ale se sérii to mělo společnýho asi tolik jako třeba Soumrak mrtvých. Byli tam zombíci, toť vše. Umbrella se klidně mohla jmenovat jinak. Chris Redfield rozhodně nebyl tím Chrisem z RE série. Nejlepší na těch filmech byla Alice, možná proto, že v herní sérii jako postava vůbec nebyla.
-
-