Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja se uz jen směju, když sem občas zabloudim z nostalogie... Games.cz uz je davno mrtve...

• Derp_1337

Jinak to doprovodné videjko ke článku: "Představení hratelnosti" není moc dobré. 

Koukat na nějakého neckbearda co popisuje slovy, co je vidět na obrazovce... Nuda. 😱

• Za nekromňaucera rozhodně palec nahoru. 😆

Díky za výbornou recenzi. 

• Musel jsem se podívat do kalendáře a ujistit se že není 1. dubna, jiný důvod pro hodnocení takovéto kokotiny 10/10 mě nenapadl.

• Tak třeba Baba is you, nebo Into the Breach jsou taky 10/10 hry, ale ne každý pochopí jejich genialitu.. 

• Derp_1337

Tak někdo se rád baví. Někdo jiný bere hry smrtelně vážně. Sto lidí, sto chutí.

Spousta lidí se u blbinek jako je South Park: Stick of the Truth hodně baví. Někdo jiný vůbec. 

• Tak mimozemšťani s análními kolíky??? 😀😀. Myslel jsem že to bude nějaká infantilnost, ale pokud je z toho recenzent tak odpálený, tak to podrobim zevrubnemu zkoumání a uvidím. Díky za recenzi.

• michaelfoucault

Nesnáším kočky. Takže 1/10.

A ještě víc nesnáším, když o nich jisté členstvo redakce zamilovaně švitoří.

• Corvus

Tuhle chlupatou záležitost mám nějaký pátek napsanou v kalendáři. Poslední trailer mě totálně nadchnul a fakt rozesmál a koukám, že autoři hru dotáhli k dokonalosti. Krásně pozitivní recenze nahypovala. Nemohu se dočkat výzdoby chaloupky sisalovými škrabadly, křížení a šlechtění nadkoček a šílených nekromňaucerů! Jako rok nám začíná neuvěřitelně! Únor a už tu máme soulsovku roku (Nioh 3) a indie hru roku 2026. Fakt pecka! Akční adventura roku v podobě RE: Requiem (pravděpodobně) a v březnu to SNAD (proboha kéž by) završilo rpg roku v podobě Crimson Desert. Jako startujeme letos neskutečně!

• Zypoman

FCK! :D až desátýho!! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit