Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

Dat ako nahladovku obrazok, co moze byt kategorizovany takmer ako soft anime pecko a potom mazat komentare, ktore pomenuju realitu je trochu odveci.... 

Na celom clanku aj s diskusiou je najviac mimo pravidiel prave vas vlastny obrazok😂

• uher

Takhle bych to asi nenazval, ale já byl součástí té debaty a nikdo, doslova nikdo nepsal nic závadného nebo pohoršujícího a už vůbec nic proti pravidlům. Vůbec to nechápu vždyť to bylo zcela bezdůvodné.

Kdyby aspoň u smazaných komentářů bylo zdůvodnění co konkrétně teda porušují (v tomto konkrétním případě bohužel NIC), ale tentokrát mi přišlo že se prostě někdo jen špatně vyspal a potřeboval si ulevit...

Zkusím kontaktovat redakci, protože tady v diskuzi je komunikace zcela jednostranná (čti smazání), třeba mi aspoň takhle na přímo někdo odpoví.

• hulibalda

No jo, to je pravda. Kam zmizely všechny komentáře?

• Smegma

Co se to tady zase děje? Proč mám skrytý komentář? Co porušuje? Odpoví mi někdo prosím?

• uher

Ty moje jsou rovnou smáznuté ani nejsou skryté ☹

Nevím co se tady zase stalo...

• J.V.Stalin

Jen bych chtěl říct, že jsem si to stihl přečíst a vůbec nechápu proč ti to zase smazali 😀

Já tak nějak doufal že už tady ta cenzurní hrůzovláda trochu opadla, ale jak je vidět asi jsou (bohužel) pořád ve formě a evidentně se to jen tak nezlepší.

Ale jejich neochota cokoliv vysvětlovat je doslova kouzelná...

• J.V.Stalin

Zase čistka? A já myslel že už je to přešlo. Co jsi tak závažnýho napsal?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit