Nintendo Switch 2 se začne prodávat 5. června
-
hry za 90€, LCD display, vydrz baterie horsia ako pri switch 1. tak myslim, ze s kupovanim pockam.
-
"Vyjde v červnu i s náloží her"
- tou náloží her je myšlena jedna hra, Mario Kart World?
-
-
jj, Mario Kart World bude doslova jediná hra, kterou si na Switchi 2 budeš moct zahrát. Nic jiného tam nebude...
-
-
"vyjde s náloží her" by mělo znamenat, že vyjde nálož nových her a ona byla přitom ohlášena jedna. Pokud tedy neberete Zeldy a Maria s vyšším FPS a možná i rozlišením jako nové hry...
-
-
ps6 tiez vyjde s náloží her lebo mozes hrat ps5 hry :D
-
Vyjde s náloží her znamená, že vyjde s náloží her. Jestli sis do té věty domýšlel nějaká slovíčka, pak je to problém s pochopením psaného textu.
-
-
Od redaktora bych očekával obratnejsi vyjadřování. Ta zmíněná fráze v případě Switche 2 rozhodně není na místě. A ještě reaguješ arogantně. Takže jestli je tu s něčím problém, tak možná jedině s upadající kvalitou práce redaktorů.
-
-
-
Mluvím o nových hrách pane vtipný. K čemu je mi nová konzole, když na ní budu hrát staré hry?
-
-
-
Nebudu říkal, že to někdy nekoupím (u Switche jsem tak po nějakých 6ti letech vyměkl). Ale zatím ukázali jen jednu jedinou hru, kterou bych si chtěl zahrát ("Bloodborne 2") a u té má podezření, že to bude časová exkluzivka.
Těch must have switch 2 only her budou muset přinést trošku víc, aby to stálo za koupi.
-
Loni jsem poprvé viděl switch u kolegy a jakože not impressed. Tituly jako Hogwarts docela tristní, Hades byl celkem hratelný. Vydávat na to exkluzivně souls hru je taky docela úlet. Když to srovnám s tím co tehdy dokázalo PSP…naštěstí pokud budu někdy potřebovat handheld, tak je tu Steam deck.
-
Nejsem zadnej Nintendo fanboy, ale Switch jsem si celkem oblibil.
Tady mi ale zadadne chybi OLED displej, protoze 90% casu travim v handheldu. Do koupe se asi nepohrnu a uvidim co casem.
-
-
hlavně u toho HDR. Pochopil bych MiniLED HDR, ale LCD s HDR je divný kočkopes, mně je to jedno, já jsem konzerva, takže to budu mít jenom v docku, ale tady chápu zklamaní, protože přecházet z OLED na LCD jsou dva kroky zpět.
-
-
Presne. Jakmile neco nastavis jako “standard” tak nema smysl jit zpet.
Chapu ze tady je to asi kvuli pocatecni cenotvorbe + vyrobnich kapacitach…
Ale i Steam Deck jsem si koupil az OLED.
-
-
Já bohužel vyměknul a Steam Deck si pořídil ještě než vypustili OLED verzi. Dá se, ale mohlo to být o dost lepší.
-
-
-
-
A myslím, že celý zájem o Switch opadl:
Konzole 469 €
Fyzická kopie hry 89,90 €
Digitální kopie hry 79,90 €
"Nádhera" -
-
V tomto suhlasim. Nejde o peniaze, ale nedat na 500 eur konzolu LED je sialene. Okrem toho, tie hry co ukazali (az na Mario Kart), nic moc. Takze, zostavam pri Steam Deck-u a pockam si na hry/LED-upgrade a potom vysoko pravdepodobne kupim. Ak by tam bol LED od zaciatku, tak kupujem hned day 1.
-
No to jsem zvědavý co budeš říkat, až RS oznámí cenu digitální kopie GTA 6. Pokud vím, tak je tohle známo jenom o jedné hře, navíc to neplatí když jí koupíš v bundlu. TOTK bylo taky dražší a byla to vyjímka, třeba se pletu a zavedou to plošně, ale zatím bych s šířením poplašných zpráv brzdil.
Taky bych brzdil s hodnocením HW, protože pokud jsou leaky pravdivé, tak je i v handheldu výkonnější než steamdeck - a asi to bude pravda protože jinak nevím proč by se Nintendo chlubilo, že mu jede nový Metroid 4k 60fps a 1080p 120Hz. Cenově je mezi nejlevnějším 256GB a oled 512, nechápu kde vidíš problém. Podpora titulů od třetích stran na directu taky byla dost robustní, nebo myslíš sledovanost? Jejich druhý (zatím) nejvíc sledovaný direct, ten první je kde představovali TOTK, ale chápu, je snažší zkopírovat tři cifry a napsat honem výkřik než si zjišťovat fakta.
-
-
Fakta jsou taková, že o výkonu Switche 2 nevíme zatím vůbec nic.
-
-
Ano, ale jednak já netvrdim opak, zároveň se ale všechny ostatní leaky ukázaly jako pravdivé, na reálná čísla si musíme počkat až se konzole dostane do rukou např. Digital Foundry. Ty fakta se vztahovaly ke sledovanosti, protože jsem jinak nedokázal rozšifrovat jeho názor, že o Switch 2 "opadl zájem"
-
-
GTA mě nechává naprosto chladným, když za tím stojí firma jako T2. Lidé si pořád naivně myslí, že to bude jako GTA IV nebo V. Ne, bude to mnohem ale mnohem více GTA VI online, aby na tom mohli ještě masivněji rýžovat. Takže klidně i cenovku 400 €. Hlupáci, co to koupí se stejně najdou.
To je překvapující, že porazí Steamdeck, když je venku už nějak ten pátek. Nintendo se také chlubilo u minulého Switche....A všichni víme, jak to dopadlo. To není absolutně žádná záruka. Také si krapet zapomněl zmínit, že je to defacto 45% na navýšení oproti prvnímu Switchi. Ale to už by se ti potom nehodilo...
-
-
Co by se mi nehodilo? Pokud jsou leaky pravdivé tak cena je odpovídající, to ze je dotovaný HW SD venku "nějaký pátek" je proti nedotovanému NS2 irelevantní, stejné výkřiky se objevovaly u novopečených majitelů SD, když byl Switch venku mnohem víc pátků. Co by se mi naopak hodilo, je jak si dospěl k tomu, že o Switch 2 odpadl zájem, nech mě ale hádat, dojmologie?
-
-
-
u koho opadl?
Koupil jsem Pro za 899 euro, koupím Switche za půlku. Nemáš pár tisíc na konzolku, nebo co?
Problém není cena, problém může být poskytnutý výkon za tu cenu stejně jako u PS5 Pro, kde cena neodpovídá výkonu.
-
-
No nič moc. Čakal som niečo ...aj keď nie od samotnej konzoly, ale skôr hier...