Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte, proč tolik lidí najednou? Protože není ci hrát, herní průmysl je v těžké krizi, velke a hlavně kvalitní hry moc nevychází, proto byli hráči hladoví, proto takové číslo.

Osobně jsem hru smazal asi po 2, 3 hodinách. Sorry, ale ve svém věku už mě nějak nebaví chodit hodinu křížem krážem po jednom baráku, čumět na milion zamčených dveří a hádankami je otevírat, nuda.

• Davies182

Začal jsem v pátek, mám za sebou 12 hodin, a absolutně nechápu všechny hororové speedrunnery, dobrovolně si zabíjející tísnivou atmosféru hry.

Hraju si to "v klídku" pokakanej se sluchátkama v úplné tmě, a je to zážitek, ještě jsem ani neopustil úvodní blázinec..!

Těm lidem, co to projdou tak rychle, musí uniknout plno fajn odboček a tajemství, ne? Věděli jste třeba, že lze rozmlacovat spoustu malých keramických váziček a boxů rozmístěných po stolech a na křeslech, ve kterých jsou looty? Plno lidí tohle podle mě v tom spěchu ani nemá šanci zaregistrovat.

• Derp_1337

Problém těch speedrunnerů je v tom, že ve většině případů tu hru nehrajou poprvé. Předpokládám, že když to hráli poprvé, tak si užili atmosféru. 

Ale pokud neví co se svým časem a hrají to několikrát, tak se není čemu divit, že se snaží zkrátit herní dobu a pak se na netu vychloubat "speedrunnem".

• Jakoby každý věrnější Resident hráč si udělá speedrun kvůli odemykání bonusů/obsahu (eSka). Ale je nesmysl házet pak řeči "hrozně krátká hra". Každý RE, krom čtyřek a šestky, je krátký a speed run jde udělat pod hodinu. Ale to je už za mne takové flexení na tom, kdo je lepší rekordman a se samotnou hrou to nemá nic společného. 

• Naprosto souhlasím. To je hafo komentářů typu: "6h a hotovo", "docela dost peněz za tak krátkou hru", apod.
      A pak stačí omrknout nějaké ty gameplaye nováčků, nebo casual hráčů (Requiem hooodně nalákal spoustu těchto lidí - což vidím jako pozitivum, protože jestli si něco takovou pozornost zaslouží, je to právě RESI)
      - 5 kulek, kde by jich mělo být padesát, prázdný inventář, prolétnutá mapa, žádné přívěsky, nebo odemčení, atd. . Resident byl vždycky o tom prozkoumávání každičkých dveří, každé místnosti. Co když tam je nějaká super vychytávka, jež mi pomůže? Nebo mapa k ukrytému itemu? Příběhové listiny?
      To je jako kdybych hrál RPG a plnil jen hlavní příběhovou linii, nebo nerozděloval skill pointy. Sami sebe šidí o zážitek.

Momentálně mám nějakých 14h a jsem v centru Racoon City. A už teď se těším na další průchod, tentokrát na vyšší obtížnost a hledání věcí, které mi ušly buď nepozorností, nebo špatným rozhodnutím.

• Davies182

Jop! 😎

Anebo třeba lidi vůbec nenapadá se dívat nahoru, dolů, prostě rozhlížet se obecně. Tvůrci vyloženě schovávají bonusy a easter eggy na "těžko přístupná, přehlédnutelná místa".

Zatím mi to dokonce trochu připomíná zlatý časy level designu série Dishonored, kdy se toho tolik dalo najít hodně dobře poschovávaného, že měl hráč pocit, že ono místo/věc našel jen a pouze on.

Nikdy nezapomenu např. Na pomalý průchod Dead Space 2, kdy jsem u naprosto náhodného nepovinného backtrackingu díky telekinezi našel ten nejvzácnější conductor na prodej, anebo na Dishonored 2 a celou jednu obří lokaci schovanou za knihovnou zarostlou břečťanem. To v Tobě pak zůstane.

No! Budu to hrát IMO minimálně 40 hodin, a těším se na každou další slow-burn minutu.

• Proky

Ale easter eggy se asi nepočítají do herní doby. Nejsem speedrunner, ale rozhodně se všude neotáčím, nehledím do každého koutu. Asi průměrný hráč. Je to krátká hra, nehledám ve hře různé malé náznaky atd. Na to už nemám čas.

• Jevo83

Treba to brat tak, ze kazdy hlada v hrach nieco ine. Ale potom treba s tym byt spokojny a nepindat, ze hra je kratka atd….

Napriklad ja hram teraz prvykrat Wrath of the righteous, som niekde v polovici 4teho aktu (vratane dlc) a mam tam uz 300 hodin😂 ale to je o tom, ze ako vsimavy clovek je a ako je ochotny sa ponorit do sveta.

Developeri potom tiez nemaju motivaciu vytvarat zaujimave clenite svety, ked deti s adhd daju speedrun a rychlo na dalsi titul a este pri tom scrolluju tiktok😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit