Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

Jestli se nepletu tak na tom makaji už dávno zpátky na Ukrajině 

• Já už sosám (150gb = hoďka a půl) v rámci sdílené knihovny, takže to zkusím za chvíli, ale jak narazím na první bug, tak vypínám a počkám do Vánoc na pokus č.2, odmítám hrát rozbité hry. Vůbec mi nevadí, že si tu hru zahraju za půl roku, za rok..

• Co vidím, tak je to prostě jenom neodladěné, za pár měsíců to bude lahůdka.

• A byly by i nějaké argumenty?

A mohl bych je prosím vidět?

Co jsem zatím viděl recenze, tak je tam dost shoda - výjimečná hra, hodně bugů.

• tassik

Sdělil slovenský chytrolín, co nepobírá psaný text 😂

• Kompost

u me doma pristala uz dnes. a je to bozi!

• Asi jí dám šanci 🙂

• resolut1

No kedze to robili ukrajinci a ziju teraz v cechach tak recencia ma viac bodov ako si zasluzi celkovo games ma dost pochybne hodnotenie hier

• Jak je na tom RT ?

• Já si nemůžu pomoct, ale z těch screenshotů v recenzi to na mně nepůsobí tak impozantně a hezky jako v těch několko původních trailerech.. Ale jsem jinak rád že se hra povedla! Doufám, že kluci už u nás v Praze zůstanou a že si tu díky Stalkerovi udělají věhlas do budoucna. Je to pro nás čest mít tu možnost je tu hostit po té tragédii co probíhá na Ukrajině.

• Duncan66

Co se pribehu a celkove hratelnosti tyce, ma smysl hrat starou jednicku, nebo muzu bez problemu naskocit do dvojky a uziju si to stejne jako hraci, co znaji jednicku?

• vonTossis

Těším se moc, až to zapnu, ale recenze ve světě jsou v průměru výrazně níž. Tak se i trochu obávám. :-)

• Inquisitor

Tak to mám radost, že se zase jednou pokračování oblíbené hry povedlo.

• Inquisitor

Datastor zemřel? Sakra to jsem vůbec nezaznamenal:(

• michaelfoucault

No....za pár měsíců to bude snad hratelné. 

• Ultimátka z Němec již na cestě 🥲 jediný světlý bod AAA produkce tohoto roku.

• Škoda, že sa Datastor vydania Stalkera 2 nedožil, určite by časom vyšiel zaujímavý modpack. 

Inak vďaka za recenziu, navnadený a teším sa na to objavovanie - to je asi ta najväčšia zábava, preskúmavať svet a nebyť príliš viazaný na plnenie úloh.

• triptich

vďaka za obsiahlu recenziu. už aby boli vianoce a čas na hranie.

• triptich

za mňa fajn, že to tam nie je. to si chcem objaviť sám :)

• Derp_1337

Tak je tu jeden z kandidátů, který by mohl soutěžit o hru roku, ale The Game Awards už nestihne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit