Stalker 2: Heart of Chornobyl – recenze vymodleného návratu do Zóny
-
Jede to jak brambora 😬
-
Recenze dlouhá jak Bible, ale že bych se o hře něco dozvěděl - zbraně, noví a staří mutanti, frakce, lokace atd.... To se teda říct nedá.
-
-
za mňa fajn, že to tam nie je. to si chcem objaviť sám :)
-
Hra je o objevování, tak to nechávám na hráčích, ať si objeví a překvapí se sami :)
-
-
Co se pribehu a celkove hratelnosti tyce, ma smysl hrat starou jednicku, nebo muzu bez problemu naskocit do dvojky a uziju si to stejne jako hraci, co znaji jednicku?
-
-
Tak recenze není letsplay, což naopak kvituju s povděkem :-)
-
-
Ultimátka z Němec již na cestě 🥲 jediný světlý bod AAA produkce tohoto roku.
-
-
u me doma pristala uz dnes. a je to bozi!
-
-
Jaká je kvalita batohu a lampy? 🥲 Doufám že nás za ty peníze neodbyli na kvalitě 😁 Ačkoliv stokrát raději plně podpořím Ukrajinskou hru než cokoliv z Ruska 🥲
-
-
-
Těším se moc, až to zapnu, ale recenze ve světě jsou v průměru výrazně níž. Tak se i trochu obávám. :-)
-
-
Co vidím, tak je to prostě jenom neodladěné, za pár měsíců to bude lahůdka.
-
-
Asi jí dám šanci 🙂
-
Něco je špatně. Proč to nemá 10/10.
-
v recenzii sa spomína, že to má odkazy na prvý diely (ktorý som nehral) ako veľmi lineárny príbeh je ? A základná otázka ako veľmi budem stratený v lore bez znalosti akéhokoľvek dielu. :-)
-
RTX 4070 a v některejch pasážích neni problém padat na pár snímků za sekundu (i když to normálně jede 60-100 fps)... ta hra je rozbitá, doporučuju počkat až se to dostane do nějakého utěšenějšího stavu...
-
-
Mě přijde, že to jede lépe na AMD kartách, protože nikde mi to ještě nějak rapidně nešlo dolů a to včetně vesnic. Hra mi fakt nepřijde rozbitá a hrál jsem hry, které byly na tom naprosto hůř. Třeba první Stalker:)
-
-
Cejtim ve vsech kostech, ze se v tomto pripade vyplati pockatna na recenze na steamu. Proti tomuhle byl launch C2077 ukazkove vydani revolucni nezabugovane hry desetileti( coz opravdu nakonec byl).
-
Kaď sa bavíme, ako to komu ide, mám Ryzen 5 7600X, RTX 4070, M2 disk, rozlišenie 2160p, DLSS quality, všetko EPIC, bez rozmazania pohybu, a ide to stabilne 60-70 fps. Po desiatich rokoch, som kúpil nové PC...maximalna spokojnosť. Stalker 2 by šiel aj na starom, ale potom by prišli tie reči, že vyšla rozbita hra, lebo neviem čo...
Recenzia je fajn, verím že toto bude opeť KULT...ale nie pre každého !Čo máte slabšie PC, je pravda, že celkovo vývojári, sa venujú prioritne novým, výkonnejším zostavám a potom, časom, príde na rad optimalizácia pre staršie. V každom prípade, hra sa dá poladiť, aj cez mody, ktoré už sú a budú, táto hra stojí za to !