Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jede to jak brambora 😬

• Recenze dlouhá jak Bible, ale že bych se o hře něco dozvěděl - zbraně, noví a staří mutanti, frakce, lokace atd.... To se teda říct nedá. 

• triptich

za mňa fajn, že to tam nie je. to si chcem objaviť sám :)

• cms.jakub-malcharek

Hra je o objevování, tak to nechávám na hráčích, ať si objeví a překvapí se sami :)

• Duncan66

Co se pribehu a celkove hratelnosti tyce, ma smysl hrat starou jednicku, nebo muzu bez problemu naskocit do dvojky a uziju si to stejne jako hraci, co znaji jednicku?

• Sierra117

Tak recenze není letsplay, což naopak kvituju s povděkem :-)

• Ultimátka z Němec již na cestě 🥲 jediný světlý bod AAA produkce tohoto roku.

• Kompost

u me doma pristala uz dnes. a je to bozi!

• Jaká je kvalita batohu a lampy? 🥲 Doufám že nás za ty peníze neodbyli na kvalitě 😁 Ačkoliv stokrát raději plně podpořím Ukrajinskou hru než cokoliv z Ruska 🥲

• vonTossis

Těším se moc, až to zapnu, ale recenze ve světě jsou v průměru výrazně níž. Tak se i trochu obávám. :-)

• Co vidím, tak je to prostě jenom neodladěné, za pár měsíců to bude lahůdka.

• Asi jí dám šanci 🙂

• netUSblb

Něco je špatně. Proč to nemá 10/10. 

• v recenzii sa spomína, že to má odkazy na prvý diely (ktorý som nehral) ako veľmi lineárny príbeh je ? A základná otázka ako veľmi budem stratený v lore bez znalosti akéhokoľvek dielu. :-)

• Kalous

RTX 4070 a v některejch pasážích neni problém padat na pár snímků za sekundu (i když to normálně jede 60-100 fps)... ta hra je rozbitá, doporučuju počkat až se to dostane do nějakého utěšenějšího stavu...

• Veskoslav

Mě přijde, že to jede lépe na AMD kartách, protože nikde mi to ještě nějak rapidně nešlo dolů a to včetně vesnic. Hra mi fakt nepřijde rozbitá a hrál jsem hry, které byly na tom naprosto hůř. Třeba první Stalker:)

• schali

Cejtim ve vsech kostech, ze se v tomto pripade vyplati pockatna na recenze na steamu. Proti tomuhle byl launch C2077 ukazkove vydani revolucni nezabugovane hry desetileti( coz opravdu  nakonec byl).

• ALHAZRED

Kaď sa bavíme, ako to komu ide, mám Ryzen 5 7600X, RTX 4070, M2 disk, rozlišenie 2160p, DLSS quality, všetko EPIC, bez rozmazania pohybu, a ide to stabilne 60-70 fps. Po desiatich rokoch, som kúpil nové PC...maximalna spokojnosť. Stalker 2 by šiel aj na starom, ale potom by prišli tie reči, že vyšla rozbita hra, lebo neviem čo...
    Recenzia je fajn, verím že toto bude opeť KULT...ale nie pre každého !

Čo máte slabšie PC, je pravda, že celkovo vývojári, sa venujú prioritne novým, výkonnejším zostavám a potom, časom, príde na rad optimalizácia pre staršie. V každom prípade, hra sa dá poladiť, aj cez mody, ktoré už sú a budú, táto hra stojí za to !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit