Stalker 2: Heart of Chornobyl – recenze vymodleného návratu do Zóny
-
Nejak nechápu proč autor recenze vědomě lže a vymýšlí si tady nějaké svoje fantazie o živoucím světě a nešťastnících kteří se nedostali před bouří zpátky do bezpečí, když je všem od začátku jasný že to tak vůbec není a npc a monstra se spawnuji náhodně, pak, že npc buď vůbec nebo špatně na svoje okolí nereagují a celkově že umělá inteligence je buď nefunkční nebo hodně rozbitá.
Místo toho se nechává oblbnout svoji nostalgii a opijí se nějakou fantazii o tom jak je to v zóně krásný úžasný ale objektivita nikde
-
-
Proč ty pro změnu lžeš? NPC reagují na to, co udělají. Vyzkoušej si to u makového pole, kde batoh s poznámkou a energy nápoji.
Otevře se ti 5 různých dialogů, co pak můžeš slyšet v táboře. na základě toho, co s tím uděláš:)1. Všechno vezmeš. 2. Vezmeš poznámku. 3. Vezmeš energeťák. 3. Zdvojnásobíš množství energeťáků, ale vezmeš poznámku. 4. Zdvojnásobíš a necháš poznámku. A to je jenom jeden z příkladů. Není to ideální, ale tvrdit, že NPC nereagují je taky špatně.
-
-
Jinak v části mapy Zaton, uprostřed "jezer" je hezký Easter Egg na Harryho Pottera. Není možné to minout, je celkem velký a přehledný:)
-
-
Tak ten nebude pro mě, protože svět HP vůbec neznám:)
-
-
Jsi jako dítě nevyrůstal spolu s hrdiny HP?:)
-
-
Ne, to ještě Harry neexistoval. Já jel kačery z kačerova, gumídci méďové a ninja želvy:D
-
-
To já taky:) První vyšla, když mi bylo 10 a žádná hloupá sova nepřiletěla:(
-
-
-
-
-
9/10 ani ve snu v soucasnym stavu. Hra je zabugovana neoptimalizovana s framegenem mouse input lag jak svine. A Life nefunguje.
Mam ultimate edici
7800x3d + 6900xtx + 32gb ram, nvme ssd.
Na 1440p bez frame genu 50-60 fps.
-
Jak je na tom RT ?
-
Takže po 17 hodinách hraní mi hra napsala, že mám poškozené savy. Ani nevím co víc k tomu říct.
-
No jediné co mě vadí je ten minimalistický inventář. V Anomaly se mě líbí víc.