Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret

Tak Fantasy bylo asi poslední co bych na Warhorse tipnul, dyť pointa celýho Království vezdejšího byl středověk bez fantasy. To je jak kdybyste udělali restauraci kde zásadně nebude smažák a pak otevřeli pobočku Smažáček. Já spíš myslel že Dan bude chtít udělat nějakou Kotlebovinu, úplně přepálený scifi akčnák s metalovým podkresem. Tak možná jindy. 

• Lidi, co se zabývají středověkem k fantasy dost často tíhnou (nebo je to obráceně?), tak se tomu až tak moc nedivím. Navíc spoluzakladatelem Warhorse vedle Vávry je Martin Klíma, který spoluvytvářel stolní fantasy RPG Dračí Doupě. KC:D je prostě jedna série, která není fantasy (až na takové věci, že pár odvarů z heřmánku postaví na nohy i skoro mrtvého). Není však důvod, aby neudělali další hru nebo i sérii, která fantasy bude. Klidně to mohl být i sci-fi horor nebo střílečka ze současnosti. Někdo tam přišel s dobrým nápadem, tak proč to nerealizovat?

• Smegma

Taky mi to k nim moc neštymuje. Hlavně proto že Vávra zatím každou hru měl v ukotvenou v realitě. 

No uvidíme...

• Kcd 1 sem si chtěl dát znova na psku ale zestárlo to šíleně aspoň ten patch by byl fajn.Co se týče nové hry snad se vykašlou na fantasy líbí se mi realita a přízemnost, fantasy je dost jinde 

• honcka

Když fantasy, tak by mohli zpracovat Husitskou trilogii od Sapkowskiho, mají hromadu assetů, tak by ušetřili hromadu práce :)

• Vsadil bych se, že všichni ve studiu nechtějí středověk ani pseudostředověk vidět tak minimálně deset dalších let.

• Jevo83

Středověk neskončil, středověk trvá

• Jevo83

Sapkowski by sa im za to pravdepodobne odvdacil okydavanim po rozhovoroch😀

• exoslav

Uf, to fakt ne, ty knihy jsou hrozné.

• Hidden

Oboje je dobra zprava. Predchozi drb, ze pry delaji na prototypu LOTR hry jako 3rd person akcni RPG ala Shadow of Mordor se mi nejak nezdal a vlastne me takova hra ani nezajima (i kdyz LOTR hra v duchu KCD by se mi hodne libila). Ale pokud se budou drzet porad sveho, jinou fantasy hru v jejich razeni rozhodne uvitam.

• jestli se bude jednat o zásah do herních mechanismů, tak bych předpokládal že se bude jednat i o patch pro PC verzi?

jinak je fajn že zkusí žánr fantasy, právě s jejich herními mechanikami by to konečně mohlo být fantasy RPG kde má hráč pocit že si progres zaslouží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit