Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91

Fanouškem vytvořený trailer k Mass Effect MMO.

Fanouškem těžko... Fanda by věděl že Mass Effect MMO je stupidní nápad... Ať si jde zahrát EvE online a nesere mmo kam nepatří...
  • PC verze Renegade Ops vyjde 19.10.2011.

Pořád to odkládají. :(
  • Vaše přezdívka v Battlelogu bude stejná (a neměnná) jako v EA Origin. V PC verzi Battlefield 3...

nechapu co za blba mohlo vymyslet ze jmeno vojaka bude Login do originu ktery nejde zmenit.
    Mozna muzem byt radi ze se vojaci nejmenujou podle emailove adresy k EA uctu.
  • Mahcake

Online Pass v Batman: Arkham City Vám odemkne mise s Kočičí ženou, které tvoří 10% singleplayerové...

10% kampaně? Úžasný,za chvíli budem platit za konec hry...*7*
  • Online Pass v Batman: Arkham City Vám odemkne mise s Kočičí ženou, které tvoří 10% singleplayerové...

TO BOLÍ!! Doufal jsem, že AC se takovéhle věci vyhnou :(
  • Vaše přezdívka v Battlelogu bude stejná (a neměnná) jako v EA Origin. V PC verzi Battlefield 3...

to ej zase ko*otina.. pod*lany EA , proc si jako nemuzu vytvorit dalsi postavu? ..... na co EA sahne to jde do haj*lu

Bohuzel nejspis ne a s tou prezdivkou je to taky pekna svinarna a support na pripadnou zmenu reaguje tim, ze to zmenit nejde, protoze by se rozhasila nejaka statistika uctu. Kdyz jsem to chtel zmenit, tak sice jakasi ochota z jejich strany byla a kdyz jsem napsal, ze na statistiku kaslu, tak ze by to i slo, ale zahadne behem odpoledne najednou byly obe prezdivky na ktere jsem to chtel zmenit zahadne obsazeny, kdyz predtim nebyly. Sranda je, ze jedna z tech prezdivek patri memu druhemu uctu z Battleforge, ale opet .. ucty nejdou sloucit. Proste tenhle Origin a EA ucty to je jeden velkej FAIL.
  • keigi

GOG

GOG má tenhle týden tuplovanou weekend nabídku. Za 3 dolary Outcast, za 5 Zaklínače!
    • A také blood za polovic *3*
  • H4wk

Vaše přezdívka v Battlelogu bude stejná (a neměnná) jako v EA Origin. V PC verzi Battlefield 3...

Ako zmenit EA ID/ Origin ID, pre ludi s androidom alebo windows 7
    (iPhone sa neda, lebo ta app nie je dostupna pre Slovensko :( - neviem ci aj Cesko)
    WIn 7 apk install: http://www.botskool.com/geeks/how-install-apk-files-android-windows-sdk-emulator#windows7
    Stiahnite app "Scrabble Free" -> http://androiddev.orkitra.com/download/apps/?appid=4982744835781224936&download=ca.jamdat.flight.scrabblefree_v1.12.57
    Je to priamo app ktora je free od EA
    Nainstalovat, spustit, potom kolecko kde su settings, logon so svojim EA account emailom a pass a EDIT ACCOUNT
    Zmente si nick na aky len chcete (A nie je uz pouzity)
    Voala, mate iny Origin ID !!! :)

Odskusane, 100% funguje.
  • MidnighT91

Hudbu v Call of Duty: Modern Warfare 3 nedostal (jako v předchozích dílech MW) na starost světoznámý...

***** nedostal, podle mě i on sám pochopil co je to za ****** tak se rozhodl že si cod jeho umění nezaslouží a prostě se na ně ******...
    • Jenom tady může tak vulgární příspěvek dostat tunu plusů.
      • MidnighT91
        Cenzura je k ho*nu... xD P.S snad už je to lepší :)
        • Jazz
          Jo, rychle to zacenzuruj, mohli bysme zkazit děti... *7*
  • Amylee.Anderson

Assassin's Creed Revelations

Hrozně se mi líbí tričko, co dáváte k Xbox a PS verzi Revelations :) Ale jakožto PC only hráčka se musim zeptat, jestli ho později budete dávat i k PC verzi, protože přemýšlim, že si jí koupim právě u vás :)
    • jindra.veliky
      jezis a proc s tim otravujes tady?
      • Amylee.Anderson
        Tak já napíšu na lide.cz do diskuze Křesťanství, třeba pochodim líp.
      • klidek,at ti nepraskne nejaka zilka frajere *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit