Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DLC Bloodbath Arena pro Dead Island vyjde cca v polovině listopadu.

aha ... no coment
  • Stáhněte si vylepšené textury pro The Witcher 2: Assassins Of Kings.

Už se nemůžu dočkat až si koupílm novou grafickou kartu a užiju si tuhle hru ve vší parádě...
  • MidnighT91

Systémové požadavky a kolekce srážek s automobily ze hry Saints Row: The Third.

Oproti havoku v GTA 4 je to dost velká slabota...
    • RavenHolm
      Není náhodou v GTA4 Euphoria?
      • MidnighT91
        Jo máš pravdu, splet jsem si názvy...
  • MidnighT91

Patrick Liu (EA Dice): „V budoucnu se pravděpodobně vrhneme na vývoj Battlefield Bad Company 3.“

Copak ona teď neběží beta ?
    • Ne, ted běží beta Battlefield 3
    • mezi BFkama má prý být rozdíl 2 roky... Takže to vlastně začíná vypadat, že se chytaji koncepce Activisionu. Jeden rok BF3, druhý rok BC3, další pak BF4, pak zas BC4...

Uvidíme, jestli to tak skutečně bude, tak nevim co si myslet :P Ale zdá se to pravděpodobný, pokud chtěji snížit podíl COD na trhu, musí asi vydávat taky tak často, aby přímo konkurovali CoD. Nevím, jestli je to pro nás ve výsledku ale dobře.
      • Ja bych se tomu vubec nedivil,EA ocividne ten uspech cod hodne lezi v zaludku a vypada to tak,ze udelaji cokoliv,aby ho porazili.
        Me osobne je to ale stejne jedno.BF serie miri uplne jinym smerem,nez bych rad.
    • Stáhněte si vylepšené textury pro The Witcher 2: Assassins Of Kings.

Už ne už skončila, ale za dva týdny vychází plná.
  • Leonidasss

O FIFA 12 Ultimate Team je nebývalý zájem.

Tak nevím, jestli je tu řeč o PC, protože tam nemůžu v podstatě nikdy najít soupeře v těch online turnajích, co tam jsou.
  • Z výsledků průzkumu vyplývá, že polovina hráčů by neuvítala 3D technologii v budoucnu vydaných...

Protože nehráli Wipeout v 60 fps (technicky vzato 120 fps) v 1080p ve 3D na velké TV (min 40'').
  • Bývalý NBA hráč a trenér Bill Russell podal žalobu na EA a NCAA. Ve hře NBA 2k12 se prý objevil...

Vím, že se EA snaží nacpat do všeho , ale že by začli dělat konkurenční NBA 2k12? Nějak se mi to nezdá. *5*
  • John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry.“

ze ho huba neboli debila zubateho, na E3 velice kecal jak pred 6 lety udelal chybu kdyz jsi myslel ze konzole jsou vykonejsi nez PC a bral je jako primarni platformu a ze kdyz by se mohl vratit do doby pred 6 lety tak by RAGE zacal vyvijet primarne na PC, jenom same vymluvy
    jestli DICE zvoraj BF3 tak je s PC amen :(((
    • Asi je uraženej protože hráči mu rage zkritizovali. :D
      • Stejně jako u Cryteku mě určitě lidi opět ukamenují, ale řeknu, že IdTech neumí dělat hry, ale tech dema.

Nebudu popírat kvality jejich stařičkých her a jejich dopad na celý průmysl, ale jejich moderní hry z 21.století už bohužel dost ztrácí po hratelnostní stránce... Jedno maji většinou společné a to repetetivnost.

Jinak je zajímavý, že tohle tvrdí. Každej si řiká to, co se mu zrovna hodí.
  • Mapa světa The Elder Scrolls V: Skyrim odhalena.

Stránka nenalezena. I just got trolled. *1*
    • Odkaz na mapu funguje, jen do odkazu na profil hry se do adresy přimíchalo několik elementů.
      Thx & Fixed!
  • John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry. “

Proto si, ty hajzle, vydal takovej nedodělanej šmejd? *10*
    • jooo, tak to se jeden směje. řekne, že na pc se jim to nevyplatí. ale stejně se jim ty pro ně jistě "drobný" vyplatí a tak vydají port odfláknutej jak prase. To by mu měli zákaznící ukázat a všichni chtít po steamu/id refund... představte si tohle udělat nějaký neznámý studio, tak je v kelu. takhle se řekne: no jooo, Carmack, příště to bude lepší a nebo počkáme na patch
      • O to se asi pokusím, protože se mi opravdu ještě nestalo, že bych koupil hru za plnou cenu a měl každý otočení pohledem pocit, že dostanu epileptickej záchvat, takhle naštvanej jsem pěkně dlouho nebyl, vždyť mi neříkejte, tak strašně chyby si museli všimnou v betatestu nebo kdekoliv, že oni to fakt jenom vydali a řekli si, že to ty ovada stejně koupí..no..a já fakt koupil *13*
        • já se na tu hru hrozně těšil, koupím ji až bude za rozumnou cenu, resp. třeba na aukru už jsou teď přijatelný ceny, tak asi vezmu. Ale!! jak píšeš, ještě jsem nezažil, abych restartoval hru po každým druhým načítaní města, protože se to tam sekne, abych řešil config soubory aby se to vůbec dalo hrát. to je kravina. a teď, když každý čekal, jak vydají patch s možnostmi nastavení, tak tam jsou navíc jestli tři???? možnosti. takže potřeba configu trvá.. *8*
          • MidnighT91
            To máte z toho že si to prvně nestáhnete...
      • jo a nejlepší je, že to tak kreténsky doskakuje i na ps3.. asi mají špatný ovladač, že *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit