-
Touží po tomhle remasteru někdo? Na PS4 a Xbox One vyjde Deadpool. Že by za to mohl nový film?
Activision už má zas práva? -
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Graphics & Performance Guide
http://www.geforce.com/whats-new/guides/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-graphics-and-performance-guide
Také vyšly nové ovladače pro MGS i Maxe -
Tak jsem to zkousel asi hodinku a pul a zatim se to zda byt docela dobry. Hlasky toho mechanika jsou super ale uprime mi zatim moc nedochazi proc je na nej Max tak zlej a proc je to cely tak strasne moc lehky.... mozna jsem ale minul nejaky nastaveni obtiznosti.
-
To je mýtus, pak neznají piráty... těm je to šumák jen si poklepají na čelo a za pár dní vydají crack hehe...
Starforce byl aspon (zbytečně) pěkně destruktivní a zbytečně tuhý tohle je oproti tomu k smíchu...
Já nevím a má to tedy nějakou přidanou hodnotu pro normálního uživatele? Třeba by se mohla ještě zpetně zavést autentifikace DVD v mechanice ne? nebo nějaký kod vázaný na HW... jasně že to lidi koupí ale to jsou takový co jim je to fakt fuk. (nejlépe za hoodně málo peněz)
Nejvtipnější je že to vychází ze Securomu a ten se emuloval klonem dvd ve virtuální mechanice... jak říkám slabota!
Jinak je dobré vědět kdo to kupuje hned... vem si BFH jsem hrál za půl roku no(skoro) od vydání... já to beru tak že se mám aspon na co těšit. Směju se nedočkavcům, co si natáhnou tenhle humus do pc...
Budiž útěchou stravitelná velikost 24gb *3* -
Jak konkrétně Denuvou ztrpčí normálnímu uživateli život? Právě počítají s tím, že některé slabší kusy při čekání na crack podlehnou a koupí si to.
-
Metacritic? To ještě někdo bere vážně?
-
To bys dnes zůstal jen kupování Budnle/Indie her a naopak AAA denuvo srágory stahoval... protože crack na oficiálním hře nic moc neudělá a ta ochrana tam bude stále, omezovat. Dříve Starforce dneska DEnuvo... za pár let čip v hlavě pro identifikaci legální kopie.
Já si říkal že ještě není Torrent a ono hle Denuvo
Vůbec bych se nedivil kdyby se přišlo na to že DEnuvo mrvý taky něco jako tehdy Starforce (kurvil mechaniky) -
Tak oni to nějak opět aktualizují a tedy to zase nebude jen tak.
Spíše jde o ten přístup firmy. Pro někoho zklamání a někomu je jedno co tam kdo nacpe.
Pro mě také zklamání a to nejsem fanda MGS. Ground Zeroes bylo normální v rámci možností a tedy jsem zde očekával to samé. Hnusná firma. Měli to říci předem jako u Mad Maxe, kde to sice nebyl jasně řečeno, ale oni mají denuovo na webu, jako spolupracovníky, tedy to bylo skoro na 100%.
Prostě dát info předem, tyhle sra*ky které pak vylezou poté co jsi zaplatit jsou strašné. Pak to podpoříš i když jsi třeba nechtěl. -
Achjo že si s tím nedají pokoj co? normálnímu uživateli to jen ztrpčí život, crak bude zachvíly jaký to má význam... fakt nevím *7*
-
Já bych to dal i do všech věcí v telefonu, do el. zubního kartáčku apod. :) DMR Free zrušit, to je moc anarchistické
To bude super, nemožnost tam něco měnit, protože to sleduje změny a tedy pořádný mod tam nedáš. Natož, být opět odkázat na rozmary něčeho protože co bude za pár let nikdo neví. Ještě, že jsem to MGS koupil hodně levně jako kupón od karty. Jinak bych do toho dal 0, kdybych to věděl.
To je hnus, velebnosti! -
ne, jako fanda MGS jsem zklamám jednáním Konami. Sám kupuji na PS4, ale MGS:GZ byl dobře prodáván na Steamu, proč tam rvát zákeřnou ochranu, která už je dávno cracklá(CPY)
-
Tak vzhledem k tomu, že Fury Road byla feminismem napěchovaná od chladiče až po výfuk, mi to srovnání nepřijde zrovna od věci *3*
-
Jen ať jí cpou všude.
-
Phantom Pain a Mad Max mají na PC ochranu denuvo
*15*
Zlatý gog, zlatý gog, zlatý gog....zlatý i normální steam.
Konami *11*
Mad Max. Tam se to čekalo. -
Ti by si z toho už měli udělat trademark... *16*
-
to nepopiram, vyjadruji se ciste subjektivne *1*
-
Witcher's Kiddo Strikes Again!!!
http://www.metacritic.com/user/FullMcintosh -
zlaté konzole :D
-
Tomu nerozumis :D
-
"....progressive characterization of this summer's excellent Mad Max: Fury Road...", tak to jsem asi videl jiny film *1*