Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Je pravda, že je to hnus, ale já to beru jako měsíční poplatky na jakoukoliv jinou online hru a pár jich PS+ nepotřebuje
    .................................................................................................................
    Správně česky je "nade mnou" *3*
  • no nechcem, a komentoval som novinku zverejnenu na games, nebol to len nejaky nahodny koment *3*
  • Chim
    Přesně jak píše kolega Vojta nademnou.

----------------------
    Poznámka: Nějaký zkušenější grammar-nazi: Je "nademnou" slovo?
  • Vojta_Ilavsky
    Bylo to myšlený na celej princip placení za online hraní.
  • Vojta_Ilavsky

Spekulace: Připravuje se oznámení remaku Star Wars: Knights of the Old Republic.

Remake? No tak to zapomeňte přátelé.
  • kennyB
    Proč kupovat čtvrtletní, když si můžeš koupit celoroční a nemuset se každé tři měsíce starat o další platby???
  • Chim
    Šikovná ovečka *1*
  • ucho
    Roční předplatné by mělo zůstat stejné, takže žádná velká změna.
  • klasika, nejdriv pritahnout a pak natahnout
  • Sony od září v Evropě zvýší cenu čtvrtletního členství ve službě PS Plus z 14,99€ (399Kč) na 19,99€ (540Kč).

Kvalita her jde postupně dolu ale hlavně že cena jde nahoru. *7*
  • VaZqeZ_EU

Dreadnought Stream - Team Elimination (1:24:20)

https://www.youtube.com/watch?v=2mWX5dHPxoA
  • mne to celkem zklamalo, zaklad je dobrej, ale snaha opeprit mise ruznyma cilema me nakonec spis stvalo nez motivovalo, ono kdyz po 30 tazich bitvy cloveku neco o chlup unikne, tak pak je bud nasranej nebo zacne fixlovat a obchazet fog of war treba save/load a leteckym pruzkumem po cely mape, aby mu zas priste neco neuteklo

k tomuhle typu hry mi proste sedi ciste dobij kotu x a y a kdyz budes hodne rychlej tak jeste kotu z, ne hledat naky suliny v lese mimo cil kampane apd.
  • Keyz
    Na to by zde měla být recenze. To si zaslouží info....
    Koukal jsem nějaké info a recenze a zatím velice zajímavé.
  • Nemyslim si ze ta presviedcaju. Skor ti dakuju za to, ze si im po dvadsiatykrat napisal, ze F4 nechces a dufaju, ze im to este dalsich dvadsatkrat napises *1*
  • fakt ludia, ide to mimo mna, skoda ze sa vam dvom to nepaci, ale nepresvecite ma

*1*
    captcha(NAY) *3*
  • Fallout 4 nemá reálný konec ani level cap.

cisty sandbox, tj ide to mimo mna
  • homeles8
    3 mínusy za poděkování *1* *15*
  • Co jsem cetl, tak to celkem sedi. Aktivace je na HW (nejspis jen zakladni deska) a provadi se pri updatu z predchozich win. Takze kdyz pak reinstalujes je vsechno hned aktivovane. Nevyhodou ale je, ze nejspis vsichni dostali OEM verzi, ale treba ta aktivace pujde zrusit pro zakoupene retail verze.
  • počkám si na video protože nerád čtu
  • super, o te hre jsem nevedel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit