-
Je pravda, že je to hnus, ale já to beru jako měsíční poplatky na jakoukoliv jinou online hru a pár jich PS+ nepotřebuje
.................................................................................................................
Správně česky je "nade mnou" *3* -
no nechcem, a komentoval som novinku zverejnenu na games, nebol to len nejaky nahodny koment *3*
-
Přesně jak píše kolega Vojta nademnou.
----------------------
Poznámka: Nějaký zkušenější grammar-nazi: Je "nademnou" slovo? -
Bylo to myšlený na celej princip placení za online hraní.
-
Spekulace: Připravuje se oznámení remaku Star Wars: Knights of the Old Republic.
Remake? No tak to zapomeňte přátelé. -
Proč kupovat čtvrtletní, když si můžeš koupit celoroční a nemuset se každé tři měsíce starat o další platby???
-
Šikovná ovečka *1*
-
Roční předplatné by mělo zůstat stejné, takže žádná velká změna.
-
klasika, nejdriv pritahnout a pak natahnout
-
Sony od září v Evropě zvýší cenu čtvrtletního členství ve službě PS Plus z 14,99€ (399Kč) na 19,99€ (540Kč).
Kvalita her jde postupně dolu ale hlavně že cena jde nahoru. *7* -
Dreadnought Stream - Team Elimination (1:24:20)
https://www.youtube.com/watch?v=2mWX5dHPxoA -
mne to celkem zklamalo, zaklad je dobrej, ale snaha opeprit mise ruznyma cilema me nakonec spis stvalo nez motivovalo, ono kdyz po 30 tazich bitvy cloveku neco o chlup unikne, tak pak je bud nasranej nebo zacne fixlovat a obchazet fog of war treba save/load a leteckym pruzkumem po cely mape, aby mu zas priste neco neuteklo
k tomuhle typu hry mi proste sedi ciste dobij kotu x a y a kdyz budes hodne rychlej tak jeste kotu z, ne hledat naky suliny v lese mimo cil kampane apd. -
Na to by zde měla být recenze. To si zaslouží info....
Koukal jsem nějaké info a recenze a zatím velice zajímavé. -
Nemyslim si ze ta presviedcaju. Skor ti dakuju za to, ze si im po dvadsiatykrat napisal, ze F4 nechces a dufaju, ze im to este dalsich dvadsatkrat napises *1*
-
fakt ludia, ide to mimo mna, skoda ze sa vam dvom to nepaci, ale nepresvecite ma
*1*
captcha(NAY) *3* -
Fallout 4 nemá reálný konec ani level cap.
cisty sandbox, tj ide to mimo mna -
3 mínusy za poděkování *1* *15*
-
Co jsem cetl, tak to celkem sedi. Aktivace je na HW (nejspis jen zakladni deska) a provadi se pri updatu z predchozich win. Takze kdyz pak reinstalujes je vsechno hned aktivovane. Nevyhodou ale je, ze nejspis vsichni dostali OEM verzi, ale treba ta aktivace pujde zrusit pro zakoupene retail verze.
-
počkám si na video protože nerád čtu
-
super, o te hre jsem nevedel