Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podival jsem se na nejake gameplaye na YT a tohle opravdu ne

https://www.youtube.com/watch?v=qdOrLmJ7CG0
  • Mas radsi RTS nebo pseudo-realistickou taktickou hru?
  • premyšlím že bych si koupil Act of aggression nebo wargame. Co byste mi doporučili?
  • tak,zistil som ze zatial nemozem prejst na W10, Baldurs Gate 2 je s nimi nekompatibilne
    *12*
  • *15* Maxi Chaos Theory je lepší než jakýkoliv Hitman. Jinak MGS a Splinter Cell( první tři díly) jsou pro mě nejlepší Stealth hry...
  • priznejme si serie SC byla vždycky spíše jen takova z nouze cnost, proste jedina hra kde se dalo plížit - mezi slepymi jednooky král. na hitmana to nemelo ani zdaleka
  • Vojta_Ilavsky
    Hrál jsem většinu předchozích, a tenhleten mě bavil nejvíc.
    Vzhledem k tomu že jsem na SC nevyrůstal a žádná srdcovka to není, tak ten kopr neplatí, další díl v tomhle stylu bych si líbit nechal.
    Ale stejně je hezký jak jsi krásně podložil PROČ je to podle tebe blbost. Jako vždycky perlíš.
  • jako fanoušek série to byl první díl, který jsem nedohrál
  • Lukyz
    Poslední SC byl opravdu masakr...
    Zaujal hlavně kreativitou, kterou v UBI předvedli, vymyslet název Fouth Echelon jako nástupce Thrid Echelonu muselo dát opravdu zabrat, navíc nejoriginálnější sestava co jsem kdy viděl - badass hero, sexy zrzka, černoch kterej má kostlivce ve skříní a potřebuje všem dokázat, že je v pohodě a má na to a jako vrchol originality nám nasolili mladýho, nešikovnýho IT geeka *7*

O Samovi, kterej zřejmě objevil fontánu mládí a najednou má svoji dcerku úplně u pr**** se ani zmiňovat nebudu...
  • stejně tak jak poslední díly Splinter Cell nemají nic společného se Splinter Cell
  • dobry, až na to že s ghost recon to nema nic společneho
  • Poslední Splinter Cell je neskonalá blbost. Poslední Splnter Cell je Chaos Theory, potom ta série šla do kopru....
  • Vojta_Ilavsky
    http://www.youtube.com/watch?v=Hg5n8mAgTKo Shrnutí Ghost Recon: Wildlands. A zatím to teda vypadá nesmírně super, poslední Splinter Cell se Ubi nesmírně poved, takže od tohohle čekám ještě větší pecku, tadyty hry prostě umí.
  • Prosím tebe, pokud trpíš tak moc krutou paranoiou, doporučím ti zablokovat ve firewallu kompletní rozsah MS adres. Pokud nezvládneš ani to, navlékni na svůj kábel kvalitní šprcgumu značky Durex
  • Jack1947
    To je Wot ne Warthunder ne tak klid. *3*
  • Tilwaen
    #příštěnamail

Edit: Stejně je ten JD ale pořádný žurnalista. Vecpat do všech článků reklamu na Alzu takovým krásně pokoutným způsobem, to bych nedokázala.
  • Otazka je jestli zase nejsi trochu mimo...
  • Vojta_Ilavsky
    Jsem v tieru 3 a zápasy stojí a padají na druhový skladbě a počtu inteligenčně zaostávajících jedinců který nemaj problém to do tebe začít šít když jim jednou zacloníš.
  • Vojta_Ilavsky
    Já jenom že mi zmizí "z dohledu" o půl metru dozadu do kooce, tak to tam napálim a ono nic. Je možný že se to odrazí kdesi cosi, ale hlava mi nebere když to napalim 5x za sebou do místa kde prostě musí bejt, a když přijedu potom blíž tak stojí přesně tam kam jsem pálil. Jsem v tieru 3 btw, nevim jak je to na vyšších.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit