-
Fallout 4 – Why Details Matter
Todd Howard se lehce rozpovídal o vývoji, o nových prvcích Creation enginu, lokaci Glowing Sea a dynamickém počasí, které nabídne i radioaktivní bouře *3* -
Diablo 3_2.3.0 patch Preview: The Ruins of Sescheron
https://www.youtube.com/watch?v=Pd8OZjNxgMA -
Obtížnost jsem měl na normál, přepnuto na hard.. FWE vypadá zajímavě, ale v mém případě připadá v úvahu až při druhém hraní..
Je obdobně "nevybalacovaný" i NV? Minutka googlnení našla mód Project Nevada, zkušenosti? -
safra, dostal jsem silenou chut si NOLF zase zahrat... *14*
-
Nvidia dává ke kartám GeForce hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain zdarma, platí do 1. září. Když viděli, co WB provedlo s Batmanem, tak se z vlastní vůle rozhodli dát hráčům satisfakci a podpořit tak samozřejmě své prodeje, což evidentně velmi potřebují.
-
Na GoGu nejdou přidávat přátelé podle nicku, jak se domluvíme, jestli teda chceš a máš čas?
-
Overlord Trailer_Know Your Minions a nové screeny
http://tinyurl.com/o9nq5gq + http://tinyurl.com/o2b9pfb Připomínám jen že by měla vyjít ještě tento rok v digitální podobě do 20 eur. -
Hele tak já taky v Call of Pripyat vannile měl na nejtěžší úroveň taky všechno do 10-15ti hodin nejlepší(až na tu Gauss pušku, ta byla v příběhu), a to se to prezentuje jako těžká hra. Takže bych mu docela věřil že hraje na nějakou těžší nebo tak.
-
Taky jsem nedávno znovu rozehrál F3 GOTY, mám tam samozřejmě dost módů, ale hlavně FWE, těžkou obtížnost, 8 LVL a nahráno 26h *3*
FWE hru dost stěžuje, ale i na "vanille" mi přijde divné mít všechny staty na max na vyšší než easy obtížnost, navíc po 30h. Ale pak si nemůžeš stěžovat že to je moc jednoduchý *1* -
No vida.. zrovna hraju F3 a chtěl jsem se optat zdejšího osazenstva jaký mají po letech názor na F3 ve srovnání s NV popřípadně se Skyrimem. První Fallouty jsem hrál před více jak deseti lety, mám na ně výborné vzpomínky, hlavně na jedničku, kterou jsem hrál až po dvojce *2* . F3 je moje první bethesdí hra a nezačala vůbec špatně. Ale teď, po 30h (což není špatné) mám takový pocit, že jsem viděl vše, resp. že mě už nic nemůže překvapit, jsem lvl 19(hraju GOTY) a všechny důležité skilly mám na 100, nafarměno 10k zátek, 300 stimpaků a nespočet drog.. hratelnost vybledla a silně uvažuji, že s tím praštím nebo se vykašlu na všechny vedlejšáky a exploring generického postapo světa a najdu toho svýho taťku.. *1*
-
f1 a f2 bolo roky na gogu, jeden cas aj zadarmo a f3 fakt nebudem podporovat, bolo to otrasne
-
Já jsem ho dostal zdarma na GoG v rámci alfy GoG Galaxy. Párkrát jsem MP zkoušel, ale příjde mi moc frenetický a nepřehledný. Za to coop by nemusel být špatnej.
-
Spec Ops: The Line
pokud jsi nemyslel jen FPS -
Homefront
-
pro nekoho kdo mel jen demo je to skvela šance jak podporit vyvojare; minimalne za f1 a 2 si to zaslouží
-
To je nahovnooo...
-
Zapomněl si na Tactics, osobně můj nejoblíbenější.
-
Dobre vedet.
-
preco preboha by som mal dat co len 1€ za sheet F3? F1,F2 a F:NV samozrejme mam
-
Koop ani nevím jak funguje, je tam mrtvo, i přesto že je to crossplay GoGu se Steamem(jednou jsem stihl asi 10 minut deathmatche). Vzhledem k tomu že jsem si to koupil kvůli MP, tak mi je těch peněz trochu líto.