Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Fallout 4 – Why Details Matter

Todd Howard se lehce rozpovídal o vývoji, o nových prvcích Creation enginu, lokaci Glowing Sea a dynamickém počasí, které nabídne i radioaktivní bouře *3*
  • Veskoslav

Diablo 3_2.3.0 patch Preview: The Ruins of Sescheron

https://www.youtube.com/watch?v=Pd8OZjNxgMA
  • Obtížnost jsem měl na normál, přepnuto na hard.. FWE vypadá zajímavě, ale v mém případě připadá v úvahu až při druhém hraní..
    Je obdobně "nevybalacovaný" i NV? Minutka googlnení našla mód Project Nevada, zkušenosti?
  • solomon.short
    safra, dostal jsem silenou chut si NOLF zase zahrat... *14*
  • Nvidia dává ke kartám GeForce hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain zdarma, platí do 1. září. Když viděli, co WB provedlo s Batmanem, tak se z vlastní vůle rozhodli dát hráčům satisfakci a podpořit tak samozřejmě své prodeje, což evidentně velmi potřebují.
  • Vojta_Ilavsky
    Na GoGu nejdou přidávat přátelé podle nicku, jak se domluvíme, jestli teda chceš a máš čas?
  • Vojta_Ilavsky

Overlord Trailer_Know Your Minions a nové screeny

http://tinyurl.com/o9nq5gq + http://tinyurl.com/o2b9pfb Připomínám jen že by měla vyjít ještě tento rok v digitální podobě do 20 eur.
  • Vojta_Ilavsky
    Hele tak já taky v Call of Pripyat vannile měl na nejtěžší úroveň taky všechno do 10-15ti hodin nejlepší(až na tu Gauss pušku, ta byla v příběhu), a to se to prezentuje jako těžká hra. Takže bych mu docela věřil že hraje na nějakou těžší nebo tak.
  • Lukyz
    Taky jsem nedávno znovu rozehrál F3 GOTY, mám tam samozřejmě dost módů, ale hlavně FWE, těžkou obtížnost, 8 LVL a nahráno 26h *3*
    FWE hru dost stěžuje, ale i na "vanille" mi přijde divné mít všechny staty na max na vyšší než easy obtížnost, navíc po 30h. Ale pak si nemůžeš stěžovat že to je moc jednoduchý *1*
  • No vida.. zrovna hraju F3 a chtěl jsem se optat zdejšího osazenstva jaký mají po letech názor na F3 ve srovnání s NV popřípadně se Skyrimem. První Fallouty jsem hrál před více jak deseti lety, mám na ně výborné vzpomínky, hlavně na jedničku, kterou jsem hrál až po dvojce *2* . F3 je moje první bethesdí hra a nezačala vůbec špatně. Ale teď, po 30h (což není špatné) mám takový pocit, že jsem viděl vše, resp. že mě už nic nemůže překvapit, jsem lvl 19(hraju GOTY) a všechny důležité skilly mám na 100, nafarměno 10k zátek, 300 stimpaků a nespočet drog.. hratelnost vybledla a silně uvažuji, že s tím praštím nebo se vykašlu na všechny vedlejšáky a exploring generického postapo světa a najdu toho svýho taťku.. *1*
  • f1 a f2 bolo roky na gogu, jeden cas aj zadarmo a f3 fakt nebudem podporovat, bolo to otrasne
  • Já jsem ho dostal zdarma na GoG v rámci alfy GoG Galaxy. Párkrát jsem MP zkoušel, ale příjde mi moc frenetický a nepřehledný. Za to coop by nemusel být špatnej.
  • Spec Ops: The Line

pokud jsi nemyslel jen FPS
  • Mart9
    Homefront
  • pro nekoho kdo mel jen demo je to skvela šance jak podporit vyvojare; minimalne za f1 a 2 si to zaslouží
  • Jack1947
    To je nahovnooo...
  • Vojta_Ilavsky
    Zapomněl si na Tactics, osobně můj nejoblíbenější.
  • Dobre vedet.
  • preco preboha by som mal dat co len 1€ za sheet F3? F1,F2 a F:NV samozrejme mam
  • Vojta_Ilavsky
    Koop ani nevím jak funguje, je tam mrtvo, i přesto že je to crossplay GoGu se Steamem(jednou jsem stihl asi 10 minut deathmatche). Vzhledem k tomu že jsem si to koupil kvůli MP, tak mi je těch peněz trochu líto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit