-
Njn, si zamrzl někde v 95 nebo kde... doba bohužel pokročila ( netvrdím že správným směrem). -
Byli jsme kousek od nás v přírodním koupališti, jinak občas "modelařím"...
-
Bohužel, není to Fallout.
-
Na přelomu dneška a zítřka by měl vyjít zatím největší patch 1.07, který má přidat velkéuu množství oprav a hlavně nových funkcí, jako např. alternativní styl pohybu pro Geralta, truhlu pro odložení lootu, výrobní komponenty a alchymistické ingredience nebudou nic vážit, záložku knih / dokumentů v inventáři, možnost připnutí nákresů a receptů, aby bylo jednoduší nakoupit potřebné věci u obchodníků a velká řada úprav a optimalizací.
Kompletní changelog zde
EDIT: Tak už je ke stažení -
P.S.
tedy až na ten pribeh, dialogy, gameplay a grafiku -
vypada to dobre
-
Fallout 4 – Gameplay Exploration (PEGI)
https://www.youtube.com/watch?v=0lWNdcbq3EU -
nechtěl bych být takhle omezený a fixovaný na prachy v dnešním materialistickým světe. Je mi tě celkem líto.
-
38 stupnu není "pekne". idealni se zavrit v klimatizovane mistnosti a parit
-
A pod jakýma prosimtě ? Jsem tu registrovaná asi týden. *5*
A můj dotaz byl opravdu slušný, zněl: "Kdo je to Dan Vávra ?". -
Za tu tvou "slušnou diskusi" tě tady banovali už pod jinýma nickama, tak proč to zas pokoušíš?
-
Jihoměstská 12° na zahrádce, další oblíbená kratochvíle *1*
-
Oukej, díky za názory. Dám na vás a půjdu do toho.
-
Veselá otázka na páteční podvečer
Tak když je venku tak pěkně přecházíte na jiný koníček než hraní her? -
Vcelku ano. Je to od studia Petroglyph, které je převážně složeno z bývalých zaměstnanců Westwoodu, tj. studia, které dělalo staré C&C kousky. Až na jiné hraní za Goo frakci mi to v některých ohledech přijde jako zajímavý mix klasického C&C a Starcraftu. Pokud máš rád tato pravověrná, klasická RTS, Grey Goo se Ti nejspíš bude líbit také.
-
Já právě počkám po recenzích a ohlasech.