-
Spis jak Marylin Manson *15* -
tvl, vypada vic jak david bowie zamlada nez joker
-
Jo, Harley vypadá fakt charakterně. :D Hlavně je konečně převedena na plátno, a ne ve fan-filmu.
-
Ja jsem rad ze mu vymazali nektery ty tetovani na xichtu. Jinak s Jaredem problem nemam ,vypada dost silene! *1* Ale Harley! *14*
-
Averze k Jaredovi Letovi přetrvává, jako Joker se mi prostě nezdá věrohodný, ale z jednoho záběru moc soudit nemůžu. Jinak Will Smith a hudba... *14*
-
Prvni trailer na Suicide Squad
https://www.youtube.com/watch?v=wEfjrvKugHM -
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Vaše příspěvky nejsou mazány nýbrž skryty. Při každém smazání byste dostal na jeden den Ban. Cenzorů máme hodně a Vaše příspěvky byly nejspíše skryty z důvodu nesouvislosti s daným tématem. Takovéto dotazy nebo narážky a urážky vůči cenzorům bývají automaticky z důvodu nesouvislosti s tématem skryty, či mazány.
Váš prvotní skrytý příspěvek, na který jste se poté ptal, byl nejspíše smazán/skryt také z důvodů pravidel diskuzí. Určitě doporučuji řídit se na diskuzích podle pravidel a zaručuji, že se Vám skrývání příspěvků již nestane. V případě že byste měl podezření, že Vám někdo záměrně příspěvky skrývá i když Vámi psaný text nikterak neodporuje pravidlům, prosím kontaktujte nás.
Přeji Vám hezký a úspěšný den.
S pozdravem **********
Mě to teda moc neuspokojilo, vzhledem k té žumpě, která vesel bují pod oznámením smrti Satoru Iwata *7* -
Já měla za to, že snipeři leží hodiny a dny nehnutě v trávě a oni kloužou po skále a padají do jezera. *8* Já teda nikdy ze žádné zbraně nestřílela, ale ten dalekohled funguje tak, že zvýrazní obrys nepřátele ?
-
Sniper Ghost Warrior 3 Trailer
Glorious 23.98 fps. Vypadá to zase jenom jako CoD sniper pasáže.
http://www.youtube.com/watch?v=YPg89787Nv4 -
zajistim vetraky aby se netocily, vezmu do garaze a profouknu to kompresorem, prachovy filtry vysavacem a je to.
-
co se ti nelíbí na stlačeným vzduchu? plechovka stojí stovku a pár vyčištění vydrží, a je to fakt to nejlepší, jak dostat třeba z žebrování pasivů na procáku a grafice prach
-
Já se bál že si musím měnit pastu, protože když jsem měnil desku měl jsem tam méně pasty....
To naštěstí případ zdá se nebyl, každopádně ho častio nečistím zasraný nebyl jak prase ale měl tam prach až do takové míry že jsem mi i začali posekávat hry... což bylo nepřijemné. CPU normálně na 100% ale nevím jestli to nedělal vir ale asi ne každopádně proč nekoupit vzduch že... skoro nic zato nedám a budu ok. Navíc když vysavač neumí dosáhnout na všechno že.
Mimochodem "taký" to je po slovensky ne. -
To jsi to poté měl zadělané jako prase.
Jestli to čistíš pravidelně, tak tohle není možné. Protože i bez použité toho vzduchu tam zůstane minimum prachu a ten má vliv 0. I když budeš mít ten stlačený vzduch, tak to musíš nějak vyluxovat apod. Vyfoukne to bordel z větráku do skříně. Jestliže větrák nesundáš. Když ho sundáš, musíš dát znova pastu.
Proto jsem psal, že hlavní je to čistit pravidelně a poté nebudeš mít taký nárůst teplot. -
Nejde prach ti začne přehřívat pc... no a jinak díky ten stlačený vzduch tedy koupím ono nestojí moc takže nic na tom netratím... aspon nebudu muset luxovat atp...
Ted se mi např po vyčištění zmírnila teplota na cpu z 77-80¨° na 69-72° při zátěži. -
p.s.
tak jsem to zjistil na googlu a zkusil jsem Most wanted 2012 na 30 fps. reknu vam je to hruza, neskutečna sekana -
a jak si omezim fps?
-
tak si mne predbehl, no ale možna to už porešili, ja nevim
-
To asi dá, ale pak se to podělá. Tedy podělalo. Jestli to nějak vyřešili netuším.
https://www.youtube.com/watch?v=eDA37BmvNwM