-
Drasťo dohraj ten Hatred... nebud zlý. -
Zkusil bych se podívat po nějaké bazarovce. Staré modely se dají sehnat za pár šupů.
-
Ok uznavam... od chvile kdy si pro kazdej svuj posranej screenshot s casem musej udelat novej prispevek to zacina byt otravny.
-
x_mave: no pokud tam nepoznáš nadsázku tak bych s tím smutným životem byl dost opatrnej, jinak když napíšeš že se k něčemu nemá cenu vyjadřovat a pak se vyjádříš... *7* A čas to asi není špatný ale srovnávat to s reálným časem je absolutní nesmysl v první prudší zatáčce by si nadělal do kalhot co by to s ním udělalo, ale co ...
-
Ps4
Nevi nekdo co je se servry na planet side dve ps4 email termoska82@gmail.com -
Samo že nic, hoď si mě do přátel a můžeme závodit, ale opravdu nemusím každé zlepšení o setinku někam furt postovat s "opravdovým a zkutečným" screenem.
-
Ja nevim co mas za problem. Dik je to hezky. Premyslim ze bych o vikendu taky rozbalil PCars a zkusit RUFa prohnat.
To neni virtualni mereni pindiku ale proste a jednoduse zavodeni. -
takze jediny minusko je ta zpackana optimalizace? Na PS4 budu spokojen? Tam to bezi normalne? Mam to uz rozblaeny na stole a chystam se na ni vecer
-
Na tohle virtuální měření piňdíků já nejsem, samo že si tu nejlepší řidič jak virtuální tak ve zkutečném světě, a za druhé závodit s někým kdo ani nemůže opravdu dokázat že je to jeho čas nebo to nemá nějak hacknutí mi příjde jako ztráta času.
Luk Ass ty potřebuješ hru aby jsi poznal rozdíl mezi třídama?!? *15* fakt odborník, pošli CV do Brna budeš tam dělat instruktora *7* -
Aha, evidentne si hrajes na chytraka ale vis prd, co takhle cist!!!
Tohle je civilni RUF a BMW ve videu je GT3 :-D
No ztrapnil ses pekne, vim schvalne to asi nebylo :-)
S Rufem GT3 mam v Brne rekord 2:01:300. Mej se
Nebo ten Ruf neni srot, ale uplne jina trida :-D Nevim proc se zapojujes do debaty kdyz vubec nevis ktera bije.
Draken ma hru 3 roky a nepozna rozdil mezi tridou ROAD a GT 3, slusne material:-DDD
A uz me komolis jmeno, frajer :-D Moje casy si muze kazde kdo me ma v pratelich a ma Pcars dohledat v zebricku -
Týpek to zajel za 2:03:340 tak význam vidím v tom že jste hrozný lamy nebo ten RUF je línej šrot *15*
-
Yatzee strikes again
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/10177-Hatred-Review -
Jake ma video vyznam?
-
Batman
tak já se taky podělím o pocity z Gothamu... hru jsem, po devítkách a desítkách v recenzích, předobjednal na GMG za celkem lidových 30 éček a tím se připravil o tu novou kouzelnou steam fíčuru... ikdyž stále váhám jestli bych ji využil nebo ne. Patřím k těm 30% procentům, kterým to jakž takž jede, a to překvapivě na notebooku (i7, GTX860m), přestože podle Nvidia Control Panelu nesplňuju min. nároky. Není to žádná sláva, většinou se framerate drží kolem 30, na střechách to (překvapivě) skočí na 40, a v batmobilu a v kouři a páře zas dolů na "filmových" 24, do toho občasné drop do 17. Hratelný to ale ještě je. Problém je, že v 900p s AA je rozdíl mezi vším na low a vším na normal jen 3 fps! (Pro porovnání W3 v 900p, AA, textury na ultra, ostatní věci medium-high, se drží mezi 30-50 fps.) Pokud se ale na chvíli oprostím od všech těchto problémů musím zatím po 4 hodinách říct, že ta hra sama o sobě je skvělá. To jak pracuje s kamerou a filmovostí, střídá herní mechaniky, vypráví příběh a vypadá (ano pořád je to UE3!) je často dech beroucí... a pak přijde fps drop a je to v kopru. A to mě hrozně mrzí, protože Rocksteady vypilovali tenhle diamant k dokonalosti a pak ho asi nechali projet drtičem odpadků a vylezla jim PC verze... takže na PC zatím rozhodně nekupovat, konzolisti vy si to užíjte a já se jdu asi ještě na pár týdnu toulat po Temerii a budu doufat, že se zatím stane zázrak... -
Project Cars
Pro LV
http://i.imgur.com/uzKLdow.jpg
A to sem jeste udelal hloupou chybu v te zatacte pod kopcem, nekam k 2:13:700 bych se mohl dostat, ale to bude asi strop.
EDIT: Ja uz sem jel cas na urovni 2:13:700 protoze na tenhle cas mam zapnutyho ghosta, a jel sem na jeho urovni mozna kousek pred nim, ale v posledni levotocive sem to neuhlidal sel pozde na brzdy a nedobrzdil :-) -
Neoficiálně: Vypadá to, že PC verzi Batman: Arkham Knight má na svědomí studio Iron Galaxy (Killer Instinct Season Two).
Piráti si díky ochraně Denuvo nezahrají, ale vypadá to, že poctivě kupující také ne - alespoň tedy ne na úrovni hodné roku 2015. -
Sony, Microsoft, Tiscali, Ubisoft i EA (vsechno firmy ktere z vetsi casti vlastni iluminaty nastrceni bily kone) - vsechny tyto spolecnosti konspiruji aby znicili herni PC scenu a PC obecne protoze kazdej vi ze PC hraci jsou inteligentejsi a mnohem lepe vzdelani coz samozrejme iluminatum nevoni. Na internet se navic objevuje spoustu informaci a videi o aktivitach iluminatu a vetsina tohoto obsahu vznika prave na PC.
Zmrsenej port Batmana je jen dalsi dilek do skladacky. Dalsi zpusob jak donutit PCckare prejit na jinou platformu.
Ja doma konzoli mam taky ale momentalne uz jsem ji radsi celou zabalil do alobalu stejne jako vsechny controllery. Nejsou sice pak tolik pohodlne na hrani ale jak se rika "better safe than sorry" a buhvi co ty elektromagneticke vlny z tech controlloru delaji s chakrama. Navic pokazde kdyz jsem hral na controlleru (i na PC) tak se zasadnim zpusobem zvysila aktivita chemtrails nad mym domem... Nahoda? Nemyslim si...