Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    NVidia a její špinavá hra... to bude nářků.
  • Pamatuješ na politiku Looking Glass a Originu z památných 90 let ? - "Neboj , jednou to PC všechno zvládne ;)"
  • Keyz

Batman: Arkham Knight PC suffers AMD card issues, system requirements updated

https://www.pixeldynamo.com/news/gaming/2015/06/22/69607/batman-arkham-knight-pc-suffers-amd-card-issues-system-requirements-updated/
    *15*
  • Tilwaen
    18 hodin je téměř den hraní v kuse. To mně osobně přijde pro účely recenze adekvátní. Kolik hodin by sis představoval, že by musel mít nahráno, aby si to mohl dovolit zrecenzovat?
    Mimochodem, neděláš v závodní hře po pár hodinách hraní v podstatě to stejné stále dokola?
  • ringmancz

Video Games Live

tak co, kdo se tam zítra z místního osazenstva ukáže? a někdo z redakce?
  • Lukass

Project Cars

Pro majitele hry, vysla skvela vychytavka nastaveni force feedbacku ke kazdymu autu zvlast, Je tam i nekolik modu.
    Hledejte na forum Project Cars, FFB Tweak 1.6.
    DOPORUCUJU!!!
    Jinak ted mam 105 hodin a jeste bych si nedovolil hru recenzovat, takze pan Olejnik po 18 hodinach musel mit opravdu prehled.
  • Lukyz

Jeff Gardiner (producent Fallout 4) prozradil, že ve hře nahrál už přes 400 hodin a stále nachází něco nového.

Nejsem si úplně jistý, zda se nám snaží sdělit, že hra je obrovská nebo že vedení nemá absolutně tušení co se jim děje pod nosem *1*
  • Fallout 4 poběží na všech platformách v rozlišení 1080p při 30 FPS.

Mám jen 486tku a jestli mi to nepojede 30 FPS jak slibujou tak ať si mě nepřejou!
  • Limitovaná edice Batman Arkham Knight nabírá zpoždění. Zákazníci by ji měli obdržet nejpozději 14. července.

Should...
    Proste predpoklada odklad.
  • No jo, novy zdroje financovani místo tech statnich (o;
  • Morraw
    Proto hraju na PC. Můžou tam dát 30FPS, filmové pruhy a všelijaké další pakárny, ale vždycky se najde modder, který to opraví/odstraní.
  • froztik

Fallout 4 1080p/30fps na PC

Nic není tak horké jak se uvaří :)

http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2015/06/22/no-of-course-fallout-4-wont-be-locked-at-1080p30fps-on-pc/

"Pete Hines @DCDeacon
    @killyourfm @Qarx I'll have to check with Todd and see what he said about this during the show, if anything."

*5*
  • ringmancz
    záleží na tom, jak se to počítá. jestli je kolekce jeden kus nebo jedna hra v kolekci jeden kus
  • no prave, taky jsem se nechal zlakat podobnyma ejakulativnima recenzema, z videi to taky nevypadalo marne (az potom mi doslo, ze to bylo jak u tech filmovych blockbusteru, vybrany jen to nejlepsi)

a samotna hra byla jen o pribehnuti kamsi, zakleknuti do krytu + vykukovani + tupy strileni, obcas bylo potreba zachranit se pomoci melee, a to byla asi tak veskera napln
  • drasta
    Dohral jsem to ale nadsenej jsem teda rozhodne nebyl. Na Games vysla tenkrat recenze na PC verzi 10/10 a recenzent se rozplyval ze to vypadalo ze recenzuje svuj prvni sex a kdyz jsem si to konecne zkusil zahrat tak jsem nudou malem omdlel. A to ani nemluvim o GFLW kterej tenkrat tak moc zprijemnoval hrani. Gears of War uz nikdy vic.
  • Lukass
    Fallout 4 a 30FPS to je solidni vtip, asi by to konzole v te nextgen grafice na vic FPS neutahli.
    A ted vazne, jak dlouho jeste budou ty nextgen konzole na urovni PC s prednekolika let brzdit vyvoj, tohle neni moc normalni.
  • Lukyz

Her ze série Metal Gear se již prodalo přes 41,2 milionu.

MGS série patří mezi moje nejoblíbenější, ale vzhledem k počtu dílů, remasterů a exkluzivit pro některé platformy mi to číslo nepřijde nikterak vysoké *9*
  • vime, dokonce jsem to hral s brachou asi 3 hodiny v coopu, behem nichz jsem si malem ukroutil hlavu, co na tom ma bejt jako zabavnyho a marne jsem doufal, ze se to treba uz konecne rozjede... pak uz me nechavaly jakykoliv dalsi zminky o tomhle prehypovanym konzolovym skvaru naprosto chladnym

uplne zoufale nudnej gameplay
  • Nekaž mu to..:D
  • Je ti doufám jasné, že ultimate edition obsahuje pouze první díl, který už na PC jednou vyšel?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit