-
Tak často to nejsou preference, nějaký disk má něco horšího apod. Jsou tam různé problémy které se píší na HW webech. To tolik nesleduji. LVL to sleduje možná někdo další....
Tak snad poradí.
To jsou právě ty problémy které když nevíš tak pak něco koupíš blbě, třeba když jsem kupoval PC, tak jsem také narazil, že nějaký SSD byl ve skutečnosti o dost pomalejší. Psalo se to v debatě pod tím SSD na CZC...tak jsem bral jiný.
Jinak to máš OK. Sedět to bude dohromady. Klidně lze vzít 4590 to je prd slabší a ušetříš 600Kč atd. Třeba u desky máš 32GB RAM, 2 sloty pro kartu... To asi nikdy nevyžiješ ale platíš za to, že to tam je. -
Ďýk. Osobní preference značek chápu, nicméně na ty zrovna zvědavej moc nejsem; pokud dotyčnýmu neprojde pod rukama opravdu velký množství HW, jsou to prostě jen preference bez větší faktický hodnoty *4* .
Šlo mi spíš o takový věci jako sekundární parametry CPU a RAM vs MoBo, kde si nejsem vůbec jistej v kramflecích. -
Není. Když to koupíš tak to bude fungovat.
Lze tam určitě vyřešit menší věci jak psal LVL (třeba by někdo vyměnil značku SSD apod) ale v základu to máš OK. Velikost ssd, hdd, cpu, gpu atd -
HW experti
Nějaký připomínky?
http://www.czc.cz/0f0jslqrt2i4rak4kkvf1mo7p2/seznam
Je něco z toho výraznej overkill / bottleneck? Nějaká nekompatibilita, která mi unikla? Předem dík! -
tak se omlouvam, problem byl na me strane, vcera se mi do pc dostal nejaky smejdik.
-
Novy trailer na Eitr
https://www.youtube.com/watch?v=z4EWdcoSpAo -
novy South Park nieje od Obsidianu ale priamo od Ubi, nekupovat v pre-orderi!
-
nový trailer na Mad Maxe
https://youtu.be/0VHpEyxcgU4
super hudba -
ale jednoznačně nejlepší hry. Last Guardian *14*
-
Oznámen remake Final Fantasy VII. Hra vyjde nejdříve na PS4.
KONECNE !
Jedina hra pri ktorej som aj plakal :D
Must have <3 -
servery
Porad jsou nejake trable se servery? od vcerejsiho vecera se mi neslo dostat na games az dnes rano jsem se sem doklikal pres tiscali.cz, ulozeny link ze zalozek, nebo vyhledany pres google vas poslou na stanku " Welcome to nginx! " -
Teda ta Sony konference byla strašně nudná a chlapík s Disney Infinity byl na ránu. Snad kromě Dreams, který vypadá fantasticky mě tam nic nezaujalo. Nejslabší prezentace.
-
Ten poslední odstavec :D, Marx by z tebe měl radost Keyzi
-
málo questů?
Zdá se mi to nebo má W3 málo questů. Jsem level 31 a nemám do čeho píchnout. Našel pár kontraktů a toď vše. Hlavně Skellige je strašně prázdné.
http://www.ign.com/wikis/the-witcher-3-wild-hunt/Side_Quests
V podstatě po ukončení hlavní linie není co dělat, což je škoda, ten svět je obrovský a krásný a nejednou je prázdný a nemám tam co dělat... -
Jo jo, to je hodně zajímavý. Tak pozor, ať nemáš štěnici v kytičkách.
-
Tak jestli chceš žít ve světě kde vše řídí trh tak pak ano.
Poté to bude přesně takto. Opět...Nebavím se o vztahu investor - firma. Poté to je jasné. Ale bavím se o vizi. A tohle je blbě. Proč? Protože poté aby jsi měl maximální zábavu musíš mít všechny konzole a tedy na to mít.
Kdyby vynucování nebylo tak časté anebo vůbec, tak máš vše všude a hraješ jak chceš a platformu řeší podle kvality a jiných prvků. O tom to je.
Jestli chceš aktuální vizi kde máš vše na jeden HW (protože firma nutí lidi přejít), tak OK. Ale obecně je lepší to druhé, protože to nesvazuje a je to svobodné :)
Proti tomu by lidé měli brojit a pak nepotřebuješ žádné špatné vynucování ze strany vlády. Ale většina není vzdělaná a nevzdělané většina vládne vzdělaná menšina, tak poté to je nepravděpodobném, že se lidi vzdají fanboy metody kterou firmy podporují. -
Není to špatně, je to naprosto v pořádku.
-
Když beru tu myšlenku tak ano.
Kdybych to bral podle tebe tak zde máš 150 zařízení a 150 her. O tom to je, o větším dobru :) A tohle to není. Zaplatit vývoj s tím, že se firma vzdá šance na prodeje jinde a bude vazalem (doslova) jedné firmy, která takto bude lákat další lidi aby šli tam.
Navíc řeším problém těch her na jednu platformu a ne vztah: Investor - firma. To poté je jasné. Zaplatí a diktuje si co chce... Jinak je obecně lepší tohle nedělat a lákat na produkt, kvalitu apod. Což je logicky více obtížné něž koupit % a nutit něco super aby to bylo pouze u nás.... To je hnus.
Aby jsi tedy mohl hrát to co chceš musíš mít X zařízení a to je špatně. -
Na co představení? Stejně všichni vědí jaké to bude...
-
To jo, to jsou zm*di, co? Zaplatit vývoj hry a chtít něco naoplátku. Jak si to můžou jen dovolit...