Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dekuji tehle zalozky jsem si nevsimnul
  • a

To souhlasí. Vault boy má x různých alternativ, za mne skvělá malůvlka stejně jako Banksyho umění, které taktéž respektuji. CO se týče tetování, tak má, povětšinou tyhle "wierd" jkousky. Nesnáším katalogovky, tribaly a podobný srajdy.
  • Jestli se mu to ovládá lépe, tak pak je pouze zvyknutý na ovladač. Ten lze mít i u PC..

Myš to sice nenahradí v rychlosti a míření, ale když to má rád.... Já bych to nebral, protože když hraješ MP tak máš x lidi na jedné obrazovce a to je bordel. Klasicky jak to je a bylo na PC to je lepší. Máš volnost a větší možnost pohybu. Jinak to je podobné.

Ale +, že na konzoli máš omezené ty online věci. Blizard kecal, že to nejde a na PC to nechal.
  • ringmancz
    vidím tam ikonu steam u všech her, takže to půjde. mělo by to být tady: https://www.humblebundle.com/home/keys
  • nemusíš se vubec bát ovládání rychle přejde do krve. v inventáři se dá vyznat je udělanej jinak než na pc nebo v d1/2 ale dá se naprosto jednoduše prohrabávat ve věcech protože se itemy rovnou třídí do kolonek jako zbraně/helmy/rukavice podle rarity a navíc tam je system takovejh malejch trouhelníčku ktery ti porovnají věci co si sebral s tim co už máš. takže sebereš zbran a ona ti v levo dole ukaže třeba 3 offense trouhelníčky zeleny nahodu 2 defense trouhelničky cerveny dolu a 1 trouhelniček červenej dolu a to znamena že ta zbran je o dost lepší do offense než zu co máš horší do obrany než máš a tředí kolonka je utility ruzny specialitky jako redukce CD a spol. no snad sem to napsal dost srozumitelně *1*
  • ucho
    taky jsem právě všude četl, že na konzoli se to ovládá lépe. 1 a 2 jsem na PC párkrát projel. 3 bych si taky dal, ale nebyl jsem si úplně jistý, jakou verzi pořídit.
  • no mám jen ps3 verzi a musím říct že super. ovládání perfektní (a to říkám jako hráč co hral D1/2 jak vsteklej) vše funguje jak má atd.... podle mě je to na konzoli lepší jak na pc přece jen je to dost akční a ma to takoví rubačkoví feeling ktery na ovladač skvěle sedne
  • Chim
    Odehráno mám v D3 asi tak pár set hodin. Ale bohužel na PC a ne na PS4. Takže ti k tomu bohužel nic, co by ti pomohlo v rozhodování, říct nemůžu.
  • Draken69CZ
    Jj pro něj je důležitější že tu hru má někdo koupenou, ale že máš na jiné platformě nahráno stovky hodin je pro něj irelevantní *7* Proto mu radit nebudu.
  • Draken69CZ
    Dokonale převedené ovládání, tak dobře odvedenou práci v opačném pořadí tu ještě nebyla.
  • homeles8
    já nemám konzoli, ani jsem to na ní nehrál, každopádně jestli máš 3 kamarády, se kterýma bys to hrál (nebo aspoň jednoho) tak jsem všude viděl kladný ohlasy. Samotnýho to nikoho nebavilo. (Ale tak je to i na PC. Na konzoli máš bonus že jste všichni u sebe na jedný televizi, to je lepší než online)

A omlouvám se za nehodnotný komentář...
  • Ne. Hrát diablo na konzoli je zverstvo. A diablo 3 je dnes lehká hra a ne tak dobrá jako 2
  • je to blbost ale mohlo by te to bavit
  • daji se hry z aktualniho humble allstar bundle nejak pridat do knihovny steamu kdyz to sou jen instalatory?
  • Draken69CZ
    Mě negratuluj ty sis to nechal vytetovat *15*
  • a

Mne tato myšlenka ani nenapadla, ale gratuluji ti.
  • ucho

Diablo 3

doporučili byste to pořídit na PS4? (dotaz směřuje jen k těm, kteří hru na PS4 mají. odpovědi ostatních nemají žádnou vypovídající hodnotu)
  • To je opravdu divné, že dvě platformy dají dohromady víc prodaných kusů než samo PC *7*
  • Draken69CZ
    Není to lehce homopedofilní?
  • Draken69CZ
    Tak to musí být zábavné a velmi kreativní tohle tetovat *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit