-
Redakce asi vážně spí. Jeden z nejdůležitější gameplay záběrů, na který čekáme roky a oni řeší akorát nového Assasina....
Plných 48 minut Cyberpunk 2077 (kdo má 4k televizi či monitor, tak máte možnost)
-
Lito....Málo robotických školaček s mečem velikosti planety, co? Jinak Femta máš zase zablokovaného?
-
Streets of Rage 4 😍
https://www.youtube.com/watch?v=M_bgPefCyfA
nevím jak pro vás, ale pro mě je SoR 2 nejlepší beat'em up všech dob, hlavně kvůli soundtracku od legendy jménem Yuzo Koshiro - z toho důvodu doufám, že současný muzikant co tvořil pro trailer je pouze placeholder
-
Je potřeba co nejvíc oddálit dobu, kdy bude esport mainstream. Ty největší turnaje jsou ve špatných hrách. Když někomu řeknu, že jdu hrát fotbal, tak ví, že jdu kopat do míče s přáteli. Ale když někomu řeknu, že hraju na PC, tak nechci, aby si představil, že hraju sra čky typu DOTA, LoL nebo Starcraft. Jako normální hráč, co si k tomu ve volném čase sedne, se stydím za esport.
-
tak jsem viděl tu hodku z Cyberpunku, no ale musím říct, že spíše slabší. Graficky trošku archaičtější, atmosférou se podle mě vůbec nechytá ani na poslední Deus Ex o Human Revolution škoda mluvit, co se mi naoapak libí je gameplay a možnost hrát za ženu, no určitě to budu sledovat.
-
Jo: https://www.youtube.com/watch?v=XEWzC4ZTigU :)
Super!
Lepsi kvalita samo na tom tvem odkaze: cas: 9:00:20
-
Twitch account CDP RED načítá cosi ohledně Cyberpunku 2077...
https://www.twitch.tv/cdprojektred
edit: Bude gameplay trailer?
-
Pořád jsi nevysvětlil proč? Týká se to her? Týká. Týká se to přímo her? Týká. Navíc TI je defacto MS světa v Dotě. Nevidím jediný logický argument, proč toto nepatří na server o hrách kromě toho, že to tak ty chceš.
-
"Pro esporty by měly vzniknout speciální weby a tam ať si každý, kterého takové akce z nějakého důvodu zajímají, jde číst."
To, že Games není esport web neznamená, že si nemůžou dovolit v rámci nespecializovaného webu občas napsat článek o esportu, pokud se jedná o nějakou větší akci. Každý, kterého takové akce z nějakého důvodu nezajímají, to nebude číst.
-
Podle jeho děravé logiky tady nemá co dělat Fight Club, HW články, úvahy jakéhokoliv typu, reporty ze světa herního byznisu (mikrotransakce, žaloby, zákazy...) atd. Nic z toho si nemůžes na svém PC a PS4 zahrát a navíc to souvisí s hrama ještě míň, než esport...
-
K urážkám si přešel celkem brzy.
-
Zkusím vám to říct ještě jinak - Zajímají mě jen informace o tom, co si můžu sám zahrát na svém PC nebo PS4. Články o esportu mi překážejí na herním webu úplně stejně, jako by mi překážely na sportovním webu. Toto odvětví se zkrátka nehodí do žádné kategorie a mělo by mít vlastní specializovaný web, což věřím, že někde i má.
Ale jako vždy jde samozřejmě jen o můj názor.
-
Ještě blbější než jsem si myslel....
-
Mám to brát tak že herní soutěže vlastně nemají s hrami nic společného?
-
Chodím na herní web kvůli informacím o hrám a esport není hra. Pokud budu chodit na sportovní web kvůli informacím o sportu, tak americký fotbal je sport.
-
Jediný důvod, proč by měly weby informovat zvlášť? To je jako říct, mě nazajíma NFL, ať má svoji vlastní sekci, ve sportu ji nechci.
-
Je dobře, že o tom herní weby neinformují. Pro esporty by měly vzniknout speciální weby a tam ať si každý, kterého takové akce z nějakého důvodu zajímají, jde číst.
-
Funguje jen ten první. Nadpis, pokud ho nutně potřebuješ ke štěstí, si můžeš vyrobit jako samostatnej řádek tučně a odkazy normálně fungujou z diskuzního menu. A neplač, jak vidíš, každý den se člověk něco učí a stává se tak lepším ringmanem.
-
Nefunguje jen jeden. Shrnul bych to v nadpisu, kterej ale zrušili a stejně tak odkazy. Vkládat přes html je opruz.
Dřív jsi občas býval vtipnej, teď už je to většinou jen k pláči.