Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Redakce asi vážně spí. Jeden z nejdůležitější gameplay záběrů, na který čekáme roky a oni řeší akorát nového Assasina....

Plných 48 minut Cyberpunk 2077 (kdo má 4k televizi či monitor, tak máte možnost)

Cyberpunk 2077 Gameplay Reveal — 48-minute walkthrough

• Veskoslav

Lito....Málo robotických školaček s mečem velikosti planety, co? Jinak Femta máš zase zablokovaného?

• 0011

Streets of Rage 4 😍

https://www.youtube.com/watch?v=M_bgPefCyfA

nevím jak pro vás, ale pro mě je SoR 2 nejlepší beat'em up všech dob, hlavně kvůli soundtracku od legendy jménem Yuzo Koshiro - z toho důvodu doufám, že současný muzikant co tvořil pro trailer je pouze placeholder

• Mart9

Je potřeba co nejvíc oddálit dobu, kdy bude esport mainstream. Ty největší turnaje jsou ve špatných hrách. Když někomu řeknu, že jdu hrát fotbal, tak ví, že jdu kopat do míče s přáteli. Ale když někomu řeknu, že hraju na PC, tak nechci, aby si představil, že hraju sra čky typu DOTA, LoL nebo Starcraft. Jako normální hráč, co si k tomu ve volném čase sedne, se stydím za esport.

• lito

tak jsem viděl tu hodku z Cyberpunku, no ale musím říct, že spíše slabší. Graficky trošku archaičtější, atmosférou se podle mě vůbec nechytá ani na poslední Deus Ex o Human Revolution škoda mluvit, co se mi naoapak libí je gameplay a možnost hrát za ženu, no určitě to budu sledovat.

• Hanzales

Jo: https://www.youtube.com/watch?v=XEWzC4ZTigU :)

Super!

Lepsi kvalita samo na tom tvem odkaze: cas: 9:00:20

https://www.twitch.tv/videos/302423092

• Thorleif_cz

Twitch account CDP RED načítá cosi ohledně Cyberpunku 2077...

https://www.twitch.tv/cdprojektred

edit: Bude gameplay trailer?

• Veskoslav

Pořád jsi nevysvětlil proč? Týká se to her? Týká. Týká se to přímo her? Týká. Navíc TI je defacto MS světa v Dotě. Nevidím jediný logický argument, proč toto nepatří na server o hrách kromě toho, že to tak ty chceš. 

• i586

"Pro esporty by měly vzniknout speciální weby a tam ať si každý, kterého takové akce z nějakého důvodu zajímají, jde číst."

To, že Games není esport web neznamená, že si nemůžou dovolit v rámci nespecializovaného webu občas napsat článek o esportu, pokud se jedná o nějakou větší akci. Každý, kterého takové akce z nějakého důvodu nezajímají, to nebude číst.

• i586

Podle jeho děravé logiky tady nemá co dělat Fight Club, HW články, úvahy jakéhokoliv typu, reporty ze světa herního byznisu (mikrotransakce, žaloby, zákazy...) atd. Nic z toho si nemůžes na svém PC a PS4 zahrát a navíc to souvisí s hrama ještě míň, než esport...

• Mart9

K urážkám si přešel celkem brzy.

• Mart9

Zkusím vám to říct ještě jinak - Zajímají mě jen informace o tom, co si můžu sám zahrát na svém PC nebo PS4. Články o esportu mi překážejí na herním webu úplně stejně, jako by mi překážely na sportovním webu. Toto odvětví se zkrátka nehodí do žádné kategorie a mělo by mít vlastní specializovaný web, což věřím, že někde i má.

Ale jako vždy jde samozřejmě jen o můj názor.

• Veskoslav

Ještě blbější než jsem si myslel....

• RaketovyZid

Mám to brát tak že herní soutěže vlastně nemají s hrami nic společného?

• Mart9

Chodím na herní web kvůli informacím o hrám a esport není hra. Pokud budu chodit na sportovní web kvůli informacím o sportu, tak americký fotbal je sport.

• Veskoslav

Jediný důvod, proč by měly weby informovat zvlášť? To je jako říct, mě nazajíma NFL, ať má svoji vlastní sekci, ve sportu ji nechci.

• SalemCZ
  • Mart9

Je dobře, že o tom herní weby neinformují. Pro esporty by měly vzniknout speciální weby a tam ať si každý, kterého takové akce z nějakého důvodu zajímají, jde číst.

• MickeyMutant

Funguje jen ten první. Nadpis, pokud ho nutně potřebuješ ke štěstí, si můžeš vyrobit jako samostatnej řádek tučně a odkazy normálně fungujou z diskuzního menu. A neplač, jak vidíš, každý den se člověk něco učí a stává se tak lepším ringmanem.

• ringmancz

Nefunguje jen jeden. Shrnul bych to v nadpisu, kterej ale zrušili a stejně tak odkazy. Vkládat přes html je opruz.

Dřív jsi občas býval vtipnej, teď už je to většinou jen k pláči.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit