-
Ted mně napadá jedině patrician a Sid Meier's Pirates :)
-
Prosim poradte mi hru :)
Nevědeli ste hry podobné Port Royale ? -
Muzes prosim na chvili vystoupit ze stinu sveho sarkasmu a vysvetlit mi jaky soubojovy system ma Witcher 3? Mne to pripada dost "hacky'n'slashy" ale treba mi rad vysvetlis co to teda je protoze ja svoji neomylnost rozhodne nevylucuju. Dekuju
-
vzdyt rikam ze joooo :-D dal tuhle debatu nemam potrebu nejak rozvadet.
-
A co to teda je? Podle videi na ktery jsem koukal a podle toho co jsem hral ve dvojce myslim ze je souboj docela jasnej hack'n'slash ale treba mas nejakou prilehavejsi skatulku.
-
Zaklinac je hack n slash :-DDD tak to joooo.
-
Nepotvrzeno: První patch pro Zaklínače 3, jenž vyjde v den vydání hry, bude dostupný pro všechny hráče (tedy i pro ty, kteří si hru sehnali nelegálně).
To bych nebral negativně vzhledem k tomu, že slibovali minimálně 100 hodin hraní.
Takhle by 60 hodin zabralo běhání *1* -
Vis mozna to bude pro tebe novinka ale hack'n'slash 3rd person akcni hry se nejlepe hrajou na ovladaci :D
-
Nemusi, ale doporucovana periferie by snad mela byt K+M.
Jinak te muzu uklidnit podle vseho je zaklinac klasicka konzolova spatlanina,takze to stim elitarstvim nebude tak horky.
Prosimte nemichej jabka s hruskama. -
Hra co je zamerena primarne na PC se MUSI hrat na klavesnici a mysi? :D
Fakt uz jdete s tim vasim stupidnim elitarstvim viskam...
Ze se pCars hraje lepe na ovladaci a volantu nez na klavesnici znamena ze se na PC vykaslali a lzou ti? :D -
Jako jo, ale PC verze s patchem venku ještě není. Takže dokud to nebudu hrát u sebe na stroji, tak mě jakákoliv hysterie nechává chladným.
Že to na konzolích vypadá tak jak to vypadá ? A co by dělali ostatní, kdyby zjistili, že v kvalitě jaké to prezentovali, to pojede na konzolích třeba 15 FPS?
Navíc PC verze bude mít možnost nastavení, prohrabat se v konfiguračních souborech, mody.. -
Souhlas
-
Ano. Opravu každý chce hrát za NPC které nemají jména ale nějaké zkomoleniny, navíc to je technicky špatné. FIFA jasně vede. Technicky lepší, pravá jména a je to navíc propracované.
-
Když vidíš ty obrázky z PS4 verze, když vidíš jak dost možná kecali jako v případě Watch Dogs a když vidíš informace o lehkém boji...Tak to je přinejmenším znepokojující.
Něco jako ten mega zápas v boxu. Lákali lidi na zápas století a ano, podle sledovanosti to byl, ale když poté řešíš jiné věci a čteš si komentáře lidí kteří tohle sledují pravidelně tak, to to nebylo nic extra. Jen vyhypovaný zápas atd.
Tohle má smysl řešit. Naopak je horší plácat se po zádech jak to má 10/10 a je to nejlepší. A neřešit nějaké prvky které jsou jiné, horší anebo špatné... -
Mně je zase zle z tebe a z tvého hatovaní hry,kterou jsi ještě ani nehrál. :)
-
Konami nepočítá ve finančních plánech pro tento rok s vydáním nového Pro Evolution Soccer na západním trhu.
RIP kvalitní fotbale na PC/konzolích -
Ten hate na zaklínače je fakt nechutnej. Hra ještě ani nevišla a už je to pro všechny největší zklamání. *11*
-
Ano datadisky. Jestli s tím máš problém, tak to ignoruj. Mimoto si zjisti, co všechno bylo například zdarma u Zaklínače 1 a nikde se tím nechlubili. To nemá většina her v rozsahu ani v tom placeném. I když co na tebe vůbec reaguji, ty si stejně pojedeš to svoje.
-
lol. Prý datadisky. CDP od druhého dílu krásně nadsazuje v hodinách *11* Žádné DLC zdarma nejsou, jen vystřihli vlasy a pak servírují jako free-DLC. *11* *11* *11*
-
DLC jsou zdarma, příběhové "DLC" jsou už datadisky....