Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To souhlasím, temnejší barevná paleta z dřívějších ukázek se mi také líbila mnohem víc.
  • GOG predchozi zaklinace zcela bezne cas od casu rozdava gratis.
  • Witcher 3 - Obrázky z PS4 verze

Varování: Je to hnus *11* *15*
    http://i.imgur.com/CDaOZPo.jpg
    http://i.imgur.com/4HnTUEc.jpg
  • Video: Intro ze hry Zaklínač 3 a oficiální záběry z Xbox One verze hry.

O grafiku mi ani tolik nejde porad ta hra vypada skvele ale ty barvy, kontrast a vubec vsechno co bylo na puvodnich obrazcich se mi teda libi daleko vic a jak normalne proti barevnosti nic nemam sem se to proste nehodi...
  • Draken69CZ
    Já děkuji vždy, fandím bratrům Slovákům.
  • Femto
    *3* to je blbost, to ti nikdo neuvěří tady. U jednoho konce budiž, ale u všech by to bylo trapné, když už ho jednou oživili a potom by ho zase zabíjeli. *7*
  • Draken nema Desura acc? Nebo zapomnel podekovat?

*1* *1*
  • ja četl že zemre v každem konci protože to ma byt poslední díl. ono tam tech koncu neni zas tak mnoho a liší se jen kozmeticky (treba jestli prežijou i vedlejší postavy jako cyri a pod.). Ale Geraltuv konec je dany napevno /pozor spoilery
  • W3

Někdo psal v komentáři u toho gamespotu, že prej jeden konec zahrnuje smrt Geralda. Někdo z mnoha kdo to hráli ale moc kecal.

Jinak podle recezentí to nemá tak hloupé a generické questy jako opěvované Dragon Age. To je dobře u tak velké hry.
  • A v roce 2013 nebo 2014 vznikaly špatné hry?
  • jakubc
    Witcher 2 vypadá fantasticky, bohužel rozmaže cokoliv dál než pár metrů. A to jako FEST rozmaže. :-)
  • Joshua

BoxesWithGuns 2x

Desura key: SF4IP-7WWU7-TRPC7-Z2QAD-40440
    PM76B-7V4NA-RQ9J5-WQ3US-ATHDK
  • *mýlit
  • Hmm, tak uvidíme no. Třeba to nebude tak horké nakonec.
  • dalo se čekat
  • Femto
    nebuď naivní, pak nebudeš zklamaný. Youtubeři hráli na ultra pří FullHD, navíc jasně poznáš, že textury jsou docela průměr, o vegetaci škoda mluvit, jina lokace z toho neudělá tu hru z roku 13 či 14. Celkově se hra asi povedla, tak neni důvod se nějak rozčilovat u downgradů.
  • Já bych těm screenum moc nevěřil, sice je toho plnej internet, ale původně CD Projekt řekl, že W3 na ultra nebudou ukazovat (ani ty videa, co se množí na youtube nejsou na ultra), navíc se to srovnávají screeny z ps4/xone verze, protože youtubeři měli možnost hrát jen oblast white orchard, takže k Novigradu neměli přístup (a ten screen, který odpublikovala nvidia zase stáhla) a přišlo by mi hodně hloupý, kdyby v půlce minulýho roku měli hratelnou hru v tak pěkný grafice a pak by vydali tohle. Podle mě propagují grafiku na úrovni konzolí (aby tím nepoškodili prodeje) a až si hráči doma pozapínají všechny ty efekty, které mají od nvidie, tak zase rozjedou další vlnu hypu. Samozřejmě se můžu mílit, to se dozvíme zanedlouho :-)...
  • Obrazem: Grafické porovnání finální verze Zaklínače 3 s trailery na hru z předchozích let.

Ty nové screnshoty na mě působí jako mírně hezčí W2. S těmi staršími záběry se to nedá vůbec srovnávat.
    Downgrade snad ještě větší než u watch dogs.
    Ta hra sice nestojí na grafice, ale ať si říká kdo chce co chce, grafická stránka pomáhá dotvářet zážitek a atmosferický dojem ze hry. A tady to osekali značně...
    Jak to tak vypadá, tak člověk dnes už nemůže věřit ukázkám her rok a více před vydáním. Sice to není uplně nová věc, ale dřív se to rozhodně nedělo v takovém měřítku.
  • Femto
    jo to je souls fan člověk, ten by měl mít vkus... Takže ta 10 potěšíla.
  • ok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit