Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Když vyhodíš každého kdo na něco nadává zůstane pouze menší skupina které se bude vše líbit a bude to skvělé jako průzkumy v Rusku, kde také vidíš jak každý hlasuje ano :)
  • 30 FPS se trha i kdyz nas lock, proste je ten obraz trhane.
    Kdezto kdyz mas dropy z 60 treba na 45 tak se to normalne seka, v tom pripade to locknes na 50 a hrajes uplne v pohode.
  • Praveze lock ti zvysuje stabilitu lidem nevadi fps 30 veskutecnosti ma mozek problem s rozdilnyma fps v ramci sekudny takze jestli ma nekdo problem s 30fps lock tak musi mit stejnej problem unlocklou hrou ktera mu jede zdanlive 60fp ale to v prumeru protoze bude mit uplne stejne dropy jako pri 30 locku
  • Dostal jsem chuť na Stalkera: Call of Pripyat a rád bych se poradil ohledně módů vylepšujících pouze grafiku. Nemám s nimi zkušenosti, rád bych aby zůstala zachována atmosféra a aby se to nemlátilo s modem od Datastora. Existuje něco vážně top?
  • Samozrejme ze si koupim nvidii a intel. Prece nebudu hrat na amd a FX s mizernym vykonem.
  • Jack1947
    Jo, to bych chtěl vidět to trotlování, takto zkus? třeba k tomu článku se zrušením modů na Steam do Skyrim, a uvidíš jakto schytáš.

Jinak to taky nechápu to jsme tak ubrečený národ furt si na něco kdekdo stěžuje ale neštítí se přiznat že kdyby neměl kde asi by neplakal. (leda v duchu) každou chvíly brečí že mu vadí páska, že redaktoři si snad na chleba nevydělávají těžkou prací, že to není strikntní není no? jen by to chtěl antianonymkomando a hned by bylo zas hezky. Zz. no ale to je v lidech takže potřebují si provětrat trochu moozkovnu no. Pak přijdou na to že to není tak špatné tady (viz bonusweb, eurogremr atp...)

Tady se vysvělení vlastně ani nedočkáš... *3*
  • Jack1947
    Každý lock je špatný protože ty snímky nejsou reálné, ale limitované asi tak. To bude mít vždy problémy.
  • alladjex

já to nechápu

Vysvětlete mi jednu věc ... opět jsem nevydržel a podíval se po pár týdne do diskuzí. Já nerozumím proč čtou Games lidi, kteří pak do diskuze napíší jak je to tu hrozné, články i autoři k ničemu atd. Znáte to. Pro mě je to jako kdybych chodil na diskuze Blesku a psal tam jak hrozný je to bulvár ... Netvrdím, že mi vše co se na G píše sedne, ale chodím sem, protože mi baví ty věci číst. Proč trávit čas čtením něčeho, co mě štve? To fakt nechápu.

Klucí s Games tvrdí, že v diskuzích je dobré, že to není příliš striktní, a že každý může projevit svůj názor. Já ale nevidím jaký má smysl, že pod každým článkem je tuna příspěvků, který jen na všechno nadávají. Připomíná mi to jako když přijedu k našim a oni mají zapnutý zprávy ...

No je mi jasný, že mi to asi stejně nikdo nevysvětlíte, stejně jako prostě nedovedu pochopit jak někoho může bavit to tzv. "trolovaní". Ale člověk si může aspoň jednou za půlroku povzdechnout, když má Gamesy rád ne? *2*
  • Resit 30fps lock je demence protoze fps lock vs fps prumer bez locku je neco jineho kdyz mas fps prumer tak mas v ramci sekundy nekdy 10 nekdy 40 a proto se to trha mezitim kdyz mas fps lock a potrebny vykon aby si kazdy snimek vyrenderoval v case aby to dalo stabilni 30 tak to nepoznas a je to v poho takze jestli mas s 30fps lockem problem ze ti pride ze se to seka tak se ti to stejne sekat bude i u 60fps locku obcas budes dosahovat vysich hodnot nez 30 ale furt ti to bude skakat na tech 10 a bude se to furt sekat.
  • "Peníze, finance, pozlátko" každý máme odlíšný pohled na to co znamená pořádně si zahrát.
  • Jack1947
    Predátore z 99% ty hry s lockem byly trhané, takže propady tam bývají ano je to blbé - na konzoli to ještě šlo nic tam nelockovalo, nepropadlo (tedy občas ano no) ale na pc brr hrál jsem takhle chvíly La noire a je to nepřijemné.

Ntroltle na konzli žádný lock není bud je tam 25-30fps nebo 60. ( lock je že to jede stále 30fps, a to je nepřípustné, tzv to může drobovat i pod hodně a to je na pytel.)

Blbě jsem se vyspal, tak si naklikám mínusy *7*
  • Veskoslav
    Poměr cena/výkon hodně strašný. Navíc 970 zvládne prakticky to samé, update za 2,5 roku rozhodně nehrozí už kvůli konzolím současné generace. Vyhodit za grafárnu více jak desítku je zbytečné.
  • Veskoslav
    Zímní spánek jsem označil celou kauzu. Jako sorry, ale když už Vás v informovanosti předběhne i Bonusweb, co se týče kauzy placených módů, tak to už je co říct.
  • No pro tebe to zjevně nebude.
  • Ja sem ty NFS hral, no teda spis nehral prave kvuli tem 30FPS. Bylo to na bliti, nechapu jak to nekdo muze hrat.
    Kazis si oci, boli z toho a mota se hlava, proste humus.
  • Kluci máte samozřejmě pravdu, kdo jednou uvidí a především ucítí ten rozdíl v pohybu, nechce jinak.
    Nezmění na tom nic závistivci ani mínuskující rage konzolisti *16*
  • Pořádně si zahrát je v pořádné grafice nádherně plynule, co na tom nechápeš. Z tvých trapných příspěvků jde cítit závist stylem já to nemám, tak co na tom ostatní vidí,, lituju je. Já kupuju grafiku tak jednou za 3 roky kolem desítky poněvadž si rád zahraju na vysoké detaily aspoň 40fps pod to to nesmí jít, karta za 5 je dle mě také k ničemu pokud nejsi svázaný financemi, jak se říká když už tak už ať to za to stojí *1* *2*
  • Jack1947
    To je pěkný humus lock na 30fps, pak tam jsou propady atp fuj. I když by se to nemělo přejít mávnutím rukou - (když ta hra není úplně nejhorší) tak to tak nějak chápu, pak nevím pro koho je většina recenzí psána.
  • Jasně že na YTD 1080p není reálných 1080p. Ale je to dost jemné (stačí i to 720p) aby člověk poznal že nejde o konzoli... *3*
  • Asi toliko...

Karta za 17 - 23 tis = 6 let životnost

(Karta za 5 tisíc = 2,5 let) * 3 = 3 karty za 15 tisíc = 7,5 let a ušetřeny minimálně 2 tisíce na další nákup.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit