-
Jenže na to vycházely updaty, na W pod W10 už nebudou. -
Je o dost těžší hledat něco ještě nevíš že existuje, a jednu z pár stovek HW poraden.
-
Jj zbytečný, velký oči, kdyby byl 550-600 bohatě by stačil.
-
Trochu zbytečně moc nemyslíš? nebo máš víc grafik. *7* *3*
Tu spotřebu si nemusí takhle blbě měřit ne, stačí si to najít na netu a hlavně grafika je důležitá a cpu ostatní berou jen zlomek. -
Já osobně nevidím důvod ho měnit, jinak mám Corsair 700W. Najdi si na netu kalkulačku na spotřebu pc kde si vyplníš hw jaký máš a ono ti to +- spočítá kolik ti to bere nebo ještě líp si někde půjč/kup wattmetr a změř si skutečnou spotřebu.
-
Dobrý den, může mi dobrá duše poradit zdroj k mé sestavě? Mám několik let starý z předchozí sestavy (600W Fotron) a bylo mi domlouváno ať neriskuji a koupím nový, řekněme do 3 tisíc, aby vydržel dalších 5 let pokud to je možné, Děkuju. Mám i5-4690 + GTX970.
-
U Xp to trvalo asi 10 let než skonšila podpora takže jsem v klídku. *4*
Nějakej link na tu tvou teorii nebo vaříme z necek? *7* *12* -
Na internetu (youtube řekněme) máš taky nespočet videí a přesto na ně čumíš tady s odkazem na youtube.
-
Ty říkáš, že za rok přestanou na W7 a W8 vycházet hry? *1*
-
Máš problém s očima? Nevidim že bych mluvil za většinu. Nejsem omezenej na žádnej systém, ale nerad tady vidim tyhle příspěvky, když máš na internetu bezpočet hw poraden.
-
Smaozřejmě, ale na Windowsy bez podpory přestanou vycházet hry. Takže podle tebe jsou XPéčka stále pro hráče či uživatele PC stále použitelné?
-
Mluv prosím za sebe já si raději také počtu o hardware a lidi co znám taky, jestli jsi omezený pouze na konzoli a nebaví tě to, ok, ale ty rozhodně nejsi většina. Většina ani nejsou ani všichni lidé co píšou do diskuze kdyby se vynásobili tisíckrát.
-
A co jako? To neznemaná, že je nemůžeš používat.
-
Náhodou, já jsem rád, ani jsem o Dirt Rally nevěděl. Pořád lepší než hw poradna.
-
Hlavně rok po vydání W10 končí podpora W8.1 a W7. :D
-
Fakt? do roku a půl se něco změní, třeba nabere raketový odpich dx12 a přestože dx12 see ještě nevyužije... atp a nerad jsem když mně někdo do něčeho nutí, přejdu ok ale ne kvůli jedné hře navíc f2p srajdárně. *4* *5*
-
Stejně na ně do roka a půl budeš muset přejít, nebo můžeš začít instalovat linuxy.
-
Win10 only ? Pchf, no interest mate *6* *7*