-
Steam není jediná forma přes kterou se GTAV prodává, celkově bych počítal, že toho prodalo 2x možná 3x víc.
-
isteže nie všetci sú zlodeji, to nikto nikde nepísal. Problém je, že ak porovnáš predaje podľa SteamSpy a budeme to brať ako +- pravdivý údaj, tak to s predajmi áčkových hier na PC skutočne nie je žiadna sláva. Ako je možné že podla prieskumov je na svete cca 60mil. výkonnejších herných PC, čo znamená že v strednej a nižšej triede ich môže byť aj 150 - 200 mil. a predaje najlepších hier na PC sotva presiahnu pár mega ? PC má veľký potenciál ale faktom je že tie hry proste nekupujeme a tak jednoducho nie sme v stredobode záujmu veľkých firiem.
-
Protože má doma high-end sestavu za několik desítek tisíc (lhář), ale nemá litr na hru.
-
Houmble bouble
Na HB je teď EA a Origin bundle, tak kdo nemá doplněnou knihovničku šup nakupovat ;)
Tu dávám k rozebrání Dragon Age Origins na steam, tu už mám..
RJGNG-Q3ZD4-3KRWW
Enjoy :) -
Ale s PC verzí se počítalo od začátku, takže to není nějaká bokovka, něco navíc. Ale vyšlo to o dost později, to je pravda.
-
Ale když to je ta "odleželá konzolová hříčka", není smutné, že PCčkáři, jakožto (prý) nadřazená rasa, která se sebou (prý) nenechává vyje*ávat, tuhle hru kupuje po milionech?
-
Tak určitě (tato dvě slůvka sem si vypůjčil od hokejistů) se to nedá srovnávat s úplně prvním vydáním na staré konzole, kdy hru koupil, kdo mohl. Ale na třetí vydání na pro mnohé "mrtvou" platformu to špatné není.
-
myslim, ze milion prvni den je na 2 roky odlezelou konzolovou hricku peknej vysledek
-
Tipuji dětský pokojíček :)
-
Ok ale nešlo mi o poměřování šulínů. Šlo mi o to, že všichni nejsou zloději.
-
Na starých konzolích první den prodali 11 mega kopií...
-
Achievementy stejně nikoho nezajímají. Větší blbost už ani neexistuje.
-
Přes STEAM se za první den prodalo přes milion kopií PC verze GTA V.
Teď tady můžou topinkáři fňukat, že kradem. Mám stylovou krabicovku a mapu samozřejmě pověšenou na zdi *3* -
Nejlepsi je ze lidi co maji hru ofiko, cekaji na crack taky abysi mohli zahrat :-DDD
-
Milion kopií GTA V na Steamu
Podle služby(?) SteamSpy se prodalo okolo 1m kopií GTA V a to jen na Steamu *2*
http://www.dsogaming.com/news/grand-theft-auto-v-sells-one-million-copies-in-just-a-day/ -
r9 295x je rychlejsia v GTA
a neboli tam testovane ziadne CPU(zase) -
spoiler, bee bee bee, spoiler fnuk fnuk
-
Můžu potvrdit, taky mi to jede bez sebemenších problémů.
-
Ať žijou služby s integrovanou sociální fíčurou* ošetřené nějakou šikovnou drmičkou! Olé!
(*kdysi tzv. hry) -
Mně to jede bez problémů.