-
WTF
Tak jsem se z dnešního FC dozvěděl o herní žumpičce booom.cz na jednu stranu tady každej brečí jak se hry berou jak nějaké oplzlé zlo a pak se tu podporuje tohle, smutný za mě teda bobek na vás *16* -
jsou to všechny hry, co si koupíš na bluray.. Bloodborne jsem vložil do mechaniky a hrál. Infamous jsem vložil a hrál atd...
Blizzard potřebuje k hraní taky nějakých 30-40 % nainstalovaných, takže to není to samé. -
Nechci ti brát iluze o fungování stahování na pc, ale to funguje taky, že můžeš hrát už během instalace....U Steam netuším, ale třeba hry od Blizzardu či uPlay ano.
-
A takových her je kolik? Co vím tak to snad byly jen některé launchové hry.
-
samozřejmě že se instaluje, ale během toho co už hraješ. Update můžeš stáhnou klidně po tom, takže žádné čekaní.
-
PoE má načítání poměrně v pohodě a rozhodně není pravda, že se na PS4 nic neinstaluje. I na PS3 se instaluje a na PS4 ještě častěji. Dlouhé stahování několikagigabajtových updatů také není výjimečné. Konzole už dávno nejsou "vlož disk a hraj".
-
skoro stejně nesmyslně dlouho jako Bloodborne *15* jen tak pro představu... Ikdyž např. v Chalice dungeons je to načítaní snad rychlejší než v PoE...
-
To netuším jak se to z BD na PS4 dlouho načítá.
-
myslíš loady Pillars of Enternity. To je pravda, to čekaní je nekonečné *15*
-
Při loudech načekáš během té hry mnohem víc.
-
výkonem sice nic moc, ale nemusím čekat aspoň hehe. Hodinu čekat než se něco nainstaluje. *15* *15* *15* *15*
-
Prosím, mluvíš o pravěku a "chlubíš" se PS4 s výkonem mobilního AMD, které bylo už v době představení konzolí silný průměr? *4*
-
hodím BD do PS4 a hraji. Nemusím čekat na instalaci *15* Pravěk čekat než se něco na instaluje *15*
-
Myslím si, že to tady taky časem vyřeší patch.
-
Pamatuji, protože mi to Steam atd. napíšou. A net? 100/100, ale Steam prostě nezvládne více to utáhnout. To, že je DVD mrtvé se mluví už hezkých pár let, přeci digital a Cloud. Ale nemít možnost výběru je nesmysl sám o sobě, navíc při ceně kvalitní mechaniky není co řešit.
-
Nepodporuje? Co to zase ksakru je? Jsem si zvykl na to, že když už člověk má krabicovku, tak většinou má i digitální kopii k dispozici. Umí to Origin, Steam, uPlay i Battlenet (umí dodatečně i staré hry jako Diablo II atd.). Zase Rockstar ukazuje, že je to diletant, co vydává dva roky starou hru za plné prachy a ani neumí zajistit, aby člověk nemusel mít DVD v mechanice. To už se řešilo u Zaklínače 1/Stalkera SoCh, ale oboje vyřešil patch. Ale v roce 2015 nutnost DVD a nemožnost stažení digitální verze, to se zase RS vyznamenalo....Ještě by to chtělo nějakou obdobu nefunkčního Rockstar Clubu a o důvod více si nekoupit GTA V v krabicové verzi...A za digitální dát 1600 za digitální verzi dva roky staré hry je výsměch.....
-
Já už jí chci mít co nejdříve doma. Hry bez krabice pro mě nemaj takovou hodnotu.
-
Tak tohle by mě v dnešní době vůbec nenapadlo *8*
Takže pro krabicovku rozhodně nejdu... -
Nn. U retail verze je přiložen klíč na RS Warehouse, ale není stejný jaok digitální klíč na RS warehouse -> krabicová verze nepodporuje ani digitální stažení z RS warehouse. Myslím si ale, že se to časem nějak změní. Buď aby šla stáhnout a nebo aby nebylo třeba DVD.
-
Ale dá se požádat o klíč na Steam ?