Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Minule jsem vynechal z důvodu toho že jsem nebyl doma, tak dneska kouknu /v repríze njn ráno).
  • Jack1947
    Je to sraččka, cokoli nad 20k je sraččka... ale nějakej machr co se nevyzná koupí aby stím neuměle zkoušel machřit. *7*
  • Na tu cenu teda ten vykon rozhodne neni az takovej masakr...
  • Video: Bioware odhalilo úkol v Dragon Age: Inquisition, o kterém neměl nikdo doposud neměl ani ponětí.

To abych to sakra začal hrát znova. Přeci si nemohu nechat ujít tak zásadní quest jako je x krát vyskoč na šutru, něco seber a poté x vyskoč znova na šutru!

Jak jsem to mohl přehlédnou! *16* *10*
  • GeForce GTX Titan X: nejvýkonější grafický čip v testu

http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/33839-geforce-gtx-titan-x-nejvykonejsi-graficky-cip-v-testu?start=1

To je karta!
  • Edit: Reaguji na příspěvek od Paco. Nevšiml jsem si, že po přihlášení mi to zrušilo reakci.

Nezrušili to protože mají smlouvu do konce jara. Potom to už ale určitě v televizi neuvidíš.
  • videl jsem minule celej dil, bylo mi stydno i za ne, ale pro deti do 10 let to mozna nejaky kouzlo ma
  • Video: Bioware odhalilo úkol v Dragon Age: Inquisition, o kterém neměl nikdo doposud neměl ani ponětí.

Ja len nechápem, ako to, že sa ľudia nepozastavujú nad tým, že nejakí developeri urobili hru, kde musíš vyskočiť 50x na obyčajnú skalu, aby sa ti spustil quest... Veď to je CHORÉ! O Dragon Age Inquisition som doteraz nevedel skoro nič, a nič viac ani vedieť nechcem...
  • asi som na stare kolena hipsterom, ale toto je sunt, nie hra roku
    :)
  • Inquisitor
    V době slávy jůtuberů to zase není až takový překvapení.
  • hrajeme s alim

Opět tu máme sobotu a odpolední dávku pubertálního a rádoby vtipného pořadu. Ale bohužel to má asi dostatečnou sledovanost když to ještě nezrušili.
  • Draken69CZ
    Sranda, že jsem si ani jednu hru nevzal, ale co tebe to hlodá tak jako tak. A ten kdo jo nemá ani slušnost poděkovat.
  • Výběrčí opět dorazil *15*

Jak říkal jeden člověk na veřejně dosupné přednášce kde bylo i jidlo "Holuby dorazili". Tohle je stejné. Vždy rychle slétneš, vyzobeš co je a zase odlétneš. Jak ten holub *15*
  • Inquisitor
    No spíš to vypadá, že si tady často.
  • Warframe Update 16 - Sanctuary

Pred par dny vysel novy velky update do f2p hry Warframe, pridal nam par zbrani, novy frame ale hlavne novy raid pro 8 lidi a konecne se zacalo balancovat PVP, doporucuju k vyzkouseni, je to zabava a nic to nestoji :)
  • Draken69CZ
    Seš borec takovejch her co tu rozdáš, ono to vypadá že všechno beru já, ale jsem jeden z mála kterej když si něco vezme poděkuje.
  • La_Furia_Roja
    To bys urazil odpad. Když jdu vyhodit smetí tak je to větší zábava než Inquisition.
  • La_Furia_Roja
    Ticho tam ánusi *1*
  • Neblbni jak to muzes rict, vzdyt je to prece hra roku :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit