-
pro Lukáše
Čau LV426 vzkazuje, že 6300ot je nesmysl, jen to blbě ukazuje, nejspíš stačí reinstall, ale to už jsi udělal. Karta je semipasiv (stejně jako třeba Asus DC), má to stejný TF5 chladič jako 980, takže klidně můžeš jít na nějakých 1400Mhz na jádře v pohodě (postupně zvyšuj a hlídej teploty). A příště máš ty dotazy psát na email a neřešit to tady mezi joudama co umí jen blbě kecat. -
Ta karta jako by v PC neexistovala, vubec zadne hluk, ventilatory zapnou az pri 60 stupnich a i tak jenom tise prede, proste parada,
-
Chbyicka se vloudila? a to má podle predátora ventilátor z 970. *3* *7*
-
MSI GTX 960 2GB Gaming
Jo me nejak blbnul ten program. Sem stahl jine program a ten uz to ukazuje v pohode.
Je drsny ze ta karta pod 60 stupnu ani nezapina vetraky. -
Boundy by flame tam jsi dokonce napůl dáběl či co.
-
MSI ne?
-
V Mass Effectu je to takovej smejd nesmejd, porad jsi v zakladu hrdina. Napada me Kotor, tam muzes bejt opravdu zaporak:)
-
Cim ctes ty otacky, protoze mam GTX 970 od MSI a ty se teda takovou rychlosti neumej otacet a neni k tomu ani potreba. Od jakeho vyrobce je ta karta ?
-
A v čem byl teda háček?
-
Dik za rady, problem vyresen, karta slape jak ma, Far Cry 4 na vysoky pri full hd, 60-70 fps, otacky 1500
-
Setting
záložka Fan, zaškrtnout Enable user...fan control
a pak si tam tu křivku můžeš libovolně měnit
pak dáš OK -
JJ dik, mam tam jeste jeden ventilator.
Ten clanek uz sem cetl.
A nastavit to v afterbuneru me nejak nejde. -
Hod sem radši log z nějakého toho freeware programu na měření... on ti poradí třeba. (ostatně to jediné mu jde)
-
Jo, ale otacky mam 6300
-
Sry tohle jsem si nemohl nechat ujít, co celkové chlazení PC máš tam i jiné ventilátory než na GPU a CPU? Co nějaká utilitka na úpravu průběhu otáček podle teploty např MSI afterburner tam to jde jednoduše nastavit/upravit
MSI GTX 960 chování ventilátorů
http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/32687-novy-maxwell-v-testu-asus-gtx-960-oc-a-msi-gtx-960-gaming?start=20 -
Vždyt to je normální ne, 65´° je ok teplota. Nebo ne?
-
Borci takovy prispevky si strcte nekam, pomohla by spis rada.
Nvidiu mam odjakziva a vzdycky spokojenost, a i tenhle problem vyresim, jenom kde zacit -
Je launch nového HW, to moc o SW nevypovídá. Např. já jsem taky koupil nové 3DS se Zeldou, ale plánuji na to v dlouhodobém horizontu už jen další dvě Zeldy a možná jednoho Maria, nic víc tam pro mě není.
-
nVidia no *15* co jsi čekal *1*
-
Rada? Nikdy neposlouchej pseudoodborníka LV426.