Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Tak to proděláš.

Proč jsi nekoupit pěknou (malou) podobnou bednu a do toho HW. HW tam je naprosto normální a když to koupíš po částech, lze to pak bez ztráty záruky vylepšovat. Záruku máš 2 roky na každou součástku...
  • Morraw
    Designově jsou nejhezčí ty Asusy GR8/G20, oproti ostatním krabičkám. Kdyby ještě udělali jednoduchou možnost upgradu, tak bych neváhal.
  • Keyz
    Již si běžím pro sestavené PC s linuxem.....
  • Kozy
    http://store.steampowered.com/sale/steam_machines
  • Draken69CZ
    První gamepad byl pro NES.
  • Hloupy packovac je ale oznaceni osoby, co u konzole sedi. Ne toho ovladace. Ten ovladac je super a navic byl puvodne vymyslen pro PC. Tezko to mohla byt konzole, co prisla s necim novym.
  • homeles8
    nevim, to je blbost, a jenom kec, aby lidi kupovali zbytečnej drahej gamepad. Battefield, Hitmana a prostě kde se potřebuje myš, to nejde hrát na gamepadu a určitě nepůjde ani na žádným HC gamepadu. To je jen název pro další gamepad, moc bych nějakej HC gamepad neřešil.
  • Draken69CZ
    Já hraji na gamepadu a nic proti němu v zásadě nemám, ale opravdu si nedokáži představit jak by mohl vypadat gamepad pro HC hráče, jako že má větší citlivost nebo trochu jinak rozházená tlačítka nebo co na něm bude tak jiného/lepšího že to bude pro HC hráče? Přijde mi to jako u PC hojně používaný přídomek "HERNÍ" z toho se mi občas taky chce brečet XD
  • homeles8

Gamepad

Nechápu označení jako ''hloupý páčkovač'' apod. Sám ho mám k PC připojenej a fifu nebo plošinovky na něm hraju a je to lepší než na klávesnici. Pak jsem na něm hrál Tony Hawk, taky to bylo krásný, navíc aspoň můžu hrát s někym na jednom PC, kdy ten druhej hraje na klávesnici, třeba Bombermana, je to pohodlnější, než se mačkat 2 u klávesnice. A tu fifu si 2 na jedný klávesnici nezahrajem. Prostě gamepad neni špatnej vynález, tak ho neodsuzujte jen proto, že to je hlavní a jediný možný ovladač na konzole. Ke klávesnici s myší, volantu a pákovýmu joysticku by PC hráči neměl chybět ani gamepad.
  • Vojta_Ilavsky
    Launch titul? Už ví že hráči tohle nechtěj.
  • Draken69CZ
    Ryse: Son of Rome?
  • Keyz
    Namísto páčky dají hřebíky hrotem nahoru. To bude HC!
  • Draken69CZ

Neoficiálně: Microsoft pracuje na novém Xbox One ovladači pro hardcore hráče.

Že by myš a klávesnice?
  • Proč Tim Schafer nedokáže vyjít s rozpočtem na své hry?

Protože neovládá ani základní sčítání *1*
    https://www.youtube.com/watch?v=eEDCcdjgMNs
  • Studio Maxis bylo zavreno *6*
  • No nevim ale momentalne krome Forzi snad neni jedinej duvodu proc jit do Xbone...
  • "The leaker also said that gameplay is much faster and “arcade” like than he anticipated from promotional materials seen so far, but again, this may not be representative of the final product."

Tohle osobne vidim jako nejvetsi problem :(
  • braveman
    Znáš ten chyták s tou bílou barvou, krávou a mlékem?

Tak přesně na tohle jsem se nechal nachytat - dvacet zpráv z GDC o Philu Spencerovi a mezi nimi informace o Philu Harrisonovi a problém je na světě...

Díky za upozornění.
  • Spekulace: Phil Spencer (šéf Xbox divize) se chystá opustit Microsoft.

Bože, která pako tyhle novinky píše. Spekuluje se o odchodu Phila Harrisona.
  • Lukyz

Kluci v San Franciscu nelení a natočili speciální audio Fight Club, kde se věnují trendům na GDC 2015.

Za tohle moc díky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit