Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Než bude celá moje? Olololooo.... To bude vážný... *15* :) Co se týče warez a patchů tak ano, ale všechno jde, když se chce, ale nechci tě tahat na tu temnou stranu. Asi hlavní přesvědčovací argument ke koupi hry je multiplayer, pokud-li hra nějaký má.
  • Měl jsem to podobně, ale od té doby, co mám hodně peněz a hodně koupených a nerozehraných her, už moc ne. *2*
  • tak to zrovna vůbec ne - mám nakoupený stovky her, a nikdy jsem neměl pocit, že to musím hrát, protože jsem za to zaplatil, takhle už to teď vůbec neberu, když si kupuju všechny hry (proto jich teď mám třeba rozehranejch asi 50 :) spíš mám asi pocit, že ta kradená verze je taková neúplná, že ofiko kupující mají všechny patche a já ne, nebo že se do tý hry nemůžu pořádně ponořit, než bude celá moje :)
  • To protože když si to koupíš, tak tě to zároveň nutí hrát, jelikož víš, že si za to utratil část peněz a měl bys sis to užít. Taky je hezčí mít pěkně uspořádanou knihovničku na Steamu, než mít na ploše poházené zástupce od cracků.

EDIT: + Achievementy
  • Tenhle byl fakt epickej...
  • hodně lidí to tak nemá... vlastně neznám nikoho dalšího :D
  • Joshua

Steam

Da se nejak z klice udelat darek do inventare?
  • mam to presne obracene
  • Za 15.000€ dokonce plna hra + vlastni NPC! :D:D:D:D
  • Fakt bych chtěl vidět toho šaška co si myslel, že mu tohle výjde. *1*
  • Kozy
    Tomu se říká svědomí.
  • divný

v poslední době jsem si všiml divný věci:

když si "čórnu" hru na ozkoušení, většinou mě vůbec nebaví až do doby, kdy si ji koupím legálně :) třeba Southpark Stick of Truth - stáhl jsem, zahrál chvíli a odinstaloval, po nějaký době na to dostal zase hroznou chuť, koupil a teď to pařím denně :) to samý třeba Sunless Sea nebo Life is Strange, mám to stažený, ale vůbec se mi to nechce hrát, když to není ofiko... už jsem asi postiženej v tomto :P
  • Lukyz
    Tohle chlapci opravdu trochu přepískli a navíc jako bonus neukázali vůbec nic kromě pár artworků *7*
    Nedivím se, že za 5 dní vybrali celý 1€ *1*
  • Path of Liberty

https://www.indiegogo.com/projects/path-of-liberty

To jako fakt? Za 50E jim dělat betatestera a až za 100E plná hra?
  • Asi by byl Arnold třeba jako dabér moc drahej a Apollo je levnější
  • ako, nechapem ze tam nedali majora Dutcha Schaefera, malo by to 10x vacsi zmysel
  • dobry už vím
  • Ten černý důstojník s knírkem z filmu Predator.
  • Neoficiálně: Mortal Kombat X obdrží v červnu DLC, které nabídne postavy Predatora a Colonel Al Dillona.

můžu se zeptat kdo je ten Colonel Al Dillona?
  • chlvíli jsem přemejšlel, jestli to není nějakej fórek
    ale už mají 1 euro do základu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit