-
tak to je slušný -
humble bundle
Po nějaký době zase pořádně nabitej bundle
https://www.humblebundle.com/ -
Dark Souls ale nemelo exkluzivitu jen na PS.
-
Bloodborne — PC (?)
Pojdme do toho! U Dark Souls se to koneckoncu povedlo ☺
https://www.change.org/p/from-software-release-bloodborne-for-the-personalized-computing-platform -
Četl jsem o nějakym DLC s Jackem Rozparovačem.
-
*DLC
jsem ti to opravil -
je to nová značka a první ohlasy na to nebyly úplně pozitivní, takže bych se tomu nedivil
-
GoW 3 jsem hrál 9 hodin a cutscény mají 2 hodiny (nevím, jak to hra měří), DmC 10 hodin, cutscény 2,5 až 3 hodiny. Arkham hry mají něco přes 10 hodin a filmy taky kolem 2 hodin
kdyby ses podíval na ten odkaz co tu dával Kozy, tak průměr The Order je něco přes 10 hodin, takže je to stejnej poměr, jako to, co jsem vypsal. AC jsem se trochu sekl, to je delší, stejně jako GTA a Metal Gear, ale tam je videí zase o dost víc. pokud ti ostatní hry zaberou víc jak 15 hodin na dohrání, tak neumíš hrát
a ta matika ti moc nejde. 5-1 fakt není 3 -
Order 1886
No, vzhledem k tomu, že už vylezají na povrch zprávy o tom, že si autoři nechávají v příběhu nezodpovězené otázky, a že se již připravuje pokračování, tak bych se ani nedivil, kdyby původně zamýšlený obsah vystřihli s tím, že si tak ulehčí plnění milestonů při vývoji pokračování. -
Jak sem psal niz, Order proste nenatahne zadna obtiznost, tech 7 hodin je max, a to se taky potvrdilo :-)
-
Pak tu máme MP - hru Evolve kde si hráči stěžují na mikrotransakce , nudnou hru za lovce...
No nevím, kam ten herní svět zrovna spěje... ? ! -
Order1886
Prvni recenze je venku v papirovym francouzkym magazinu, recenzentum hra trvala 7 hodin :-)
http://www.gamekyo.com/images_1/ed6260d5681c279171f03bf06cd4d28420150217110859.jpg -
still better rpg than dragon age
-
Still longer then last COD.
I když no kde je těch, avízovaných 12hodin *1* , Podle mne budou DLcčka která hru doplní. -
Ten výběr nemyslíš vážně, že ne? Která s těch her má minimálně 1/4 hry tvořenou QTE a cut scénami. Heavy Rain ani není hra pomalu. AC série? Batman? Chlape, evidentně jedeš naprosto z cesty.... *7*
A mimoto jsi sice napsal hry, kde cutscény mají dvě hodiny, ale poněkud jsi opomněl fakt, že většina z nich je tak na 20 a více hodin, což o Order při nejlepším případě bude platit 10 hodin. A Spec Ops The line za 5 hodin bez přeskakování cut scén? Tak to bych tě chtěl vidět. Protože pak by ti vycházela herní doba na 3 hodiny, což je lež. -
mmm - GTA, Uncharted, God of War, Devil May Cry, Tomb Raider, Heavy Rain, Assassin's Creed, Batman Arkham, Metal Gear. Mám pokračovat? Spec Ops dohraješ za 5 hodin a máš tam hodinu filmečků
-
Napsal jsem, že nějakej Evil kritizuje hru, protože je pcčkář??? Nenapsal. Pár videí ze hry jsem viděl (hráč byl zřejmě manuálně neschopnej) a docela mě zaujala. Připomělo mi to Army of Two, což byla kvalitní hra, takže systém krytí/střelba mi nijak nevadí. Spíše naopak. Ale hodnotit hru podle videa bych si netroufnul, raději si počkám na recenze. Dospěli jsme do fáze, že pc hráči nemající konzole hodnotí hry, které si nezahrají a možná je i nezajímají. Držet hubu nemusíš, ale proč rejpat do něčeho, co mi je vlastně u zádele??? Raději řešit jiné starosti...
-
Gameplay uz na netu neni, vyssi moc zasahla :-) Proc asi to at si kazde domysli...
-
může mi tvá bystrá konzolová hlavička říct kde jsem napsal že jsem pc hráč?to už se ksakru nesmí nic komentovat či kritizovat?tebe baví QTE eventy?tebe baví sledovat videa co 5 minut chůze?(a že to na netu najdeš ten "gameplay")ggg hehe a spol a ty se "přidáváš" k nim?no to taky o něčem vypovídá.
to už jsme jako dospěli do fáze že jakmile PS4 hra ta držet hubu a krok?nesmí člověk nic napsat?ty jsi taky solidně podělaný z té konzole. -
Docela mě zajímá, proč zdejší pc scéna dopodrobna studuje a poté kritizuje konzolové hry, které podle některých komentářů ani hrát nebudou??? Že se někde objevilo, že hra bude mít 5-ti hodinovou herní dobu ještě neznamená, že to tak bude...