Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gearbox se chystá vrhnout na vývoj nového dílu Borderlands.

Takže další recyklovaná, stereotypní, rádoby-stylová first person zívačka? *5*
  • Vypadá to, že Ubisoft deaktivoval všechny kopie Far Cry 4, které si hráči pořídili od neoficiálních obchodů (G2Play, G2A, Ebay...).

V kažkom prípade, následky by nemal niesť ten kto tú hru kúpil ale ten kto ju predal... *16*
  • G2A atd jsou legitimní prodejci... jde o to od koho je ten klíč kupován, třeba u G2A.com je obhcod legitimní kdžy ověříte že vybraný dotyčný je spolehlivý prodejce *4*
  • Vypadá to, že Ubisoft deaktivoval všechny kopie Far Cry 4, které si hráči pořídili od neoficiálních obchodů (G2Play, G2A, Ebay...).

G2A.com jsou oficiální obchody, nejspíše banují ilegální klíče, které neprošly legitimní konrolou nebo hráče, co udělali podvod a koupili hru levěji přes proxy mimo vlastní region.... to by dávalo smysl, jestli ale všechny tak to at se mnou ubi do budoucna již nepočítá
  • jakubc
    Dotklo se to třeba i Key4You, ale tam prý dávají náhradní klíče... Každopádně by mě zajímalo, jestli jde opravdu o klíče víceméně ukradené, respektive pořízené nelegálně, nebo jestli to porušuje jiné podmínky?
  • Přestaň se laskavě navážet do našeho mediálního boha, návštěvnost se nevybuduje sama... *16* *16* *16*

A nielen Far Cry 4 ale aj Assassins Creed: Unity *7*
  • Inquisitor
    Jo může si to hodit do tý jeho tabulky :D
  • Paráda :-O Už aby to vyšlo!
  • Corvus

8 nových obrázků z Witchera 3

Naprostá pecka! Už abych měl hru na polici: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=979406
    Hoďte je do novinek, ať má ten ignorant JD, který se opět opřel do Levelu, vztek. jejich materiál o Zaklínači 3 bude až v 15 hodin. *3*
  • Stačí podržet tlačítko, které používáš pro kleknutí ;)
  • drasta
    Fakt? Ja jsem zkusil googlit a ve vetsine odkazu pisou ze funguje u vetsiny her a ze tam zpetna kompatibilita normalne je..

Lide co to zkouseli pisou ze to fungovalo bez problemu u vsech her...
  • Tilwaen
    Je to velmi pravděpodobné. Implementovat něco tak komplexního do češtiny by bylo příliš nákladné, stejně tak jako není ve stávajících Windows systémech implementováno české hlasové ovládání.
  • uprimne, to se ješte hraje?
  • Thorar

The Bard's Tale IV

https://twitter.com/BrianFargo/status/559039453121884160
  • Mé zkušenosti s otázkami na internetu hovoří, že většina lidí se místo chvilkového hledání čehokoliv zeptá. Jelikož jsem se na to mrknul a vyhodilo mi to, že ovladač je zpětně kompatibilní, tak jsem Tě za takového člověka považoval, protože jsem nenarazil na opačnou odpověĎ.
    Pokud jsem Tě urazil svojí odpovědí, tak se omlouvám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit