Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Brumla

Základní problém který se k reproduktorům u herního PC váže je ten , že musí být krobě klikání a výbuchů ve hrách také co poslouchat ... po takřka filmově nejapných soundtracích dneška mi třeba starý Descent připadá teprve jako ta pravá andělská hudba . Co level to jiný motiv stejně jako kdysi v prvním Doomu .... dnes smyčka a tracky na jedno kopyto a ještě tleskej za to málo :/
  • braveman
    Pěkné, do vínku dávám podobné video, již v minulosti v bleskovkách postované:
    http://youtu.be/j-mEnMMmSrQ
  • No nechápu jak můžeš hodnotit jízdní vlastnosti auta, když jsi v něm nejel. Maximálně můžeš říct, jestli se ti líbí vzhledově. Stejně tak repro, když neslyšíš o čem se chceš bavit. Radši tu debatu ukončíme, nikam to nevede.
  • MrSanta
    No to si měl říct rovnou že máš zájem o zajímavé bedny pro člověka co slyší trávu růst *1*.
    Já na poslech poznám naprosto kulové a je pro mě defakto jedno z čeho to hraje. Když jsem byl v nějakém hi-fi obchodě či co to bylo, tak tam měli takovou tu místnost co vypadá jak když je polepená platama od vajec a hrála tam nějaká sranda za děsnou pálku a mě to neoslnilo ani v nejmenším.
    Nevím, možná to je tím, že nemám ani špetku hudebního sluchu. Pro mě to zní skoro stejně ať už to jsou bedýnky od Geniusu za 1500 nebo 40 vysoký dřevěný bedny od starýho českýho gramce.
    By mě vůbec nenapadlo, že to s tím zvukem jde brát takhle vážně. To nemyslím ve zlým.
    Na tuhle ligu prostě nemám *15*
  • Draken69CZ
    Tak nemyslím že musím slyšet všechno abych mohl zhodnotit svoje, taky nemusím projet všechny auto abych řekl o nějakým že je dobrý, trošku póza od tebe nemyslíš?
  • No to teda vtip je a hodně velký. věř tomu. Měl jsem je půjčené doma, protože mě taky zajímalo jak hrají "dřevěné" co vypadají tak trošku normálně za litr od Gešitu. O tom jak to hraje dobře si můžeš tak leda povídat s nějakým podavačem v Okay :)
  • Nemáš zkušenosti. Já jsem i těch levných repro slyšel určitě víc než ty a několik monitorů i hodně drahých, tak tu nepiš jakoby jsi věděl jak co hraje. Věř, že to skoro pazvuky jsou, jen o tom nevíš, protože jsi nikdy neslyšel rozdíl.
  • Draken69CZ
    Těžítko?
  • ucho
    K účelu, k jakému je používám, jsou plně dostačující.
  • Pan_vcel
    Já bych se hned nesršnil, zase tak hroznej dotazník to neni. Vyplněno, hlavně když to bodne. *3*
  • Draken69CZ
    No a tvůj tip na 2.1 k Asus Xonar za lidovku :D 3-5 tis?
  • Draken69CZ
    Tak pazvuky je silný slovo, to možná vycházelo z toho monitoru. Jak říkáš já nemám potřebu mít nějaký extra zvuk, ale zároveň si nemyslím že mám špatný. To se pak dostáváme do sfér kde je dobrý mít odhlučněnou místnost, napěťové filtry, nekomprimovaný zdroj zvuku, zlacená kabely a konektory atd. Jinak jsou lidi který prostě rozdíl neslyší někdo končí u aparatury za 40-60 tis jiný u 80-120 tis. Jinak jsem zvědavej co nakonec koupíš.
  • chtel jsem si zahrat nejakou city byuilding game, tak jsem čeknul lets play tropica 5. Co se mi nelíbí, že všechny mrakodrapy vypadají stejne. V simcity jsou ty budovy alespon rozdílne. škoda že v tomto žánru není žadna poradna hra
  • Tak záleží, jaký to učel vlastně je. Jestli na něco jiného, než poslouchání zvuku windows, tak to seš opravdu nenáročny a nebo nahluchlý. *3*
  • ucho
    Nikdo mi Ucho neříká. Zdejší nick mám "ucho". Co se ti na těch repráčcích nelíbí? Už je mám asi 14 let a svůj účel plní na jedničku.
  • Co má a nemá cenu kupovat o tom ať se každý rozhodne sám. Jestli tobě stačí nějaké pazvuky, neznamená, že jiným taky. Vždycky je to o tom co člověk chce, co potřebuje a na co má. Já čtvrt roku nouzově hrál jen na repro z monitoru což je stejná bída zvukově jako ty všemožná chrchlátka za pár stovek a taky jsem žil, pochopitelně, zvyknout se dá na všechno, ale když je možnost si dopřát trochu normální zvuk, tak proč ne. Rád uslyším všechny nástroje když mi začne ve hře hrát hudba, rád si dopřeju pořádný zvuk brokovnice a rád uslyším srozumitelné dialogy. Jak jsem psal, mě bohatě stačí repro za pár tisíc, jsou samozřejmě lidi co nad tím ohrnou nos a stejně tak jsou lidi, pro které je pár tisíc za zvuk u PC nedosažitelná věc.
  • docela luxus je šíleně relativní, za ty prachy je spousta mnohem lepších možností podle mě. Nehledě jak to vypadá :D Nic proti značce, DK máme HK.
  • Nn, mam zvukovku od AuzenTech. *3*
  • Draken69CZ
    I ty Harman Kardon SoundStick? Já je slyšel a na repráky k PC mi to přišlo docela luxus, ale je to tak 5 let nazpět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit