-
Proč ne, když to bude mít dobrou atmosféru. Na tu hru jsem celkem zvědav. I když osobně nemusím moc to prostředí industriální Anglie. -
Spousta lidi to tady hrála už asi před ctvrt rokem na Playstation Nation v Praze a bylo to tak strašně obyčejný že jsem ani to demo nedohrál
-
Krasny, to nekoho dneska bavi bezet koridorem mistnost za mistnosti a strilet do stale stejnych panaku, kteri nic nedelaji?
-
proč je na něj kamera tak nelepená?
-
Hmm a dokonce to hraje někdo, kdo se také trefí *1*
-
Tak to tam máš.
Otázka 1 - moc by mě zajímalo kdo z místních odpověděl něco jiného než C a D *1*
Otázka 16 - přiznám se absolutně nechápu k čemu je ti dobrá a chybí mi tam možnost odpovědět 'nevím' nebo 'pirátí se bez rozdílu'. -
Karl: pevne verím, že v D4 budú levely zase otvorenejšie ako v Doom2 a dúfam, že sa vráti to veškeré gore prvých dielov a hlavne aby nepriatelia nezmízali ale zostali ležať na bojisku v kalužiach krvy a vnútorností... ideálne v štýle Brutal Doom a spolu s dobrým enginom by som sa konečne dostal na herný olymp fps hier.
-
Nerd to asi nevyplní když bude zabraný do nějaké nerdovské činnosti :)
Jinak to vyplním. Zabere to málo času a když to pomůže tak proč ne. -
Zapni radši účet, hrdino. HL2 není sice kakastrofa, ale je tak trochu přeceňovaná věc, kakože páčidlo, Valve a fyzika, ale jinak nic, čím by Doom 3 tak suveréně mohlo převálcovat. Doom 3 je prostě z toho roku nedoceněný vítěz - vynikající hororová atmosféra, výborně vypadá i dnes, promyšlenost a skvělá hratelnost, člověk se nenudí od začátku do konce. To mi vesměs u HL 2 chybí. To, že někteří hráči čůrají extází o HL2 jako historicky zhmotněné dokonalosti, to zase takovou roli nehraje, takoví obecně poznaj lejno, co se týče skutečné kvality.
O kveikovi 3 a kveikovi 4 jsem vůbec nehovořil, tak nevím, kak to má co dělat s naším rozjímáním. -
jn, protože když se každého zeptáš proč si hru nekoupí řekne ti že za osmihodinovou kampan nevyplázne dva litry, je to hodně prostý ale bohužel někdy e ta nejjednodušší odpověd ta správná :)
-
Atmosféra?
-
Já teď hraju Dooma 3 RoE a nechápu proč udělali ty koridory tak uzke a levely takové stisnené.
-
Ten dotazník není dobře postavený. Silně nabádá k tomu, aby lidi odpovídali na otázky ve stylu - myslím si, že pirátství není tak špatné a vše by se vyřídilo snížením ceny. Otázka o DRM a její popis je dost mimo - nemluvě o možnostech volby.
-
Ty taky nehul *7* Doom 3 to s HL2 tenkrát projel na plné čáře.kak u recenzentů tak u hráčů.navíc Q3 byl vždy primární MP hra Quake 4 je primárně SP hra ty průměrňáku.občas použíj něco jako mozek.
-
Zalogujte se hned teď na PSN či PS Store a stáhněte si zdarma Need for Speed: Most Wanted pro PS Vita, Plants vs. Zombies Garden Warfare pro PS4 a Mirror’s Edge pro PS3. Akce platí do nedělní noci.
Jdi do PS Store, tam si tu hru normálně vyhledej a dej download. -
Doom3 bol rozhodne nadpriemer, poctivá fpska s dlhým herným časom až samozrejme na známé nedostatky. Ale Q4 vs Q3 čo do multiplayeru je ako pokus urobiť dokonalú gulu ešte gulatejšou... to sa proste nemohlo skončiť dobre. Single v Q4 bol OK.
-
The Order 1886
Nevím jestli to tu už padlo, ale na Playstation Experience byly ukázány gameplay záběry Steampunk akce The Order 1886. Jedná se o kvalitní (konečně) záběry, konkrétně přestřelku v kuchyni. Nevypadá to špatně. Graficky je to pěkné a akce letí vysokým tempem. Má to sice 2 minuty a 23 sekund, ale aspoň něco. Zde je link:
https://www.youtube.com/watch?v=pFyoHXLu3zM&list=UU-2Y8dQb0S6DtpxNgAKoJKA
BTW: Ta tříhlavňová brokovnice je MEGA *15* . -
Zalogujte se hned teď na PSN či PS Store a stáhněte si zdarma Need for Speed: Most Wanted pro PS Vita, Plants vs. Zombies Garden Warfare pro PS4 a Mirror’s Edge pro PS3. Akce platí do nedělní noci.
sem na psn a nikde tohle nemuzu najit -
Dotazník
Nerdi pls. vyplňte muj dotazník o hrách a pirátství, díky!
https://docs.google.com/forms/d/1o6JNoxR4GA0rn_kRj4YYu9WxUSvWrP-bi429KM6Y0Zw/viewform?usp=send_form -
Ty sice o průměrnosti ledaco víš, ale ke hrám se moc nevyjadřuj. Doom 3 skutečně průměrný nebyl. Naopak bych se nebál říct, že nakopal i jinak zajímavýmu HL2.