Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a dodal bych, že Ubishit moje penízky neuvidí, naposled je viděl u Watch Dogs a to jsem se hodn rozmýšlel po těch podrazech s grafikou. Něco mi říká, že než poslední dvě hry od Ubi, budu kupovat Hardline :D Ubi poslední měsíce maká vícenež dobře na tom, aby EA nebyla nejnáviděnější firma :)
  • Řekl bych, že to co většina - FC4.
  • ucho
    tak pěkně testuj. co testuješ právě teď?
  • Hledám partaka na hots... Nemůžu nějak najít dost ceskejch hráčů na ts komunikaci :-)
  • Samozřejmě že warez, copak jsem padlý na hlavu, abych Ubishitu za toto platil? Nemám problém si koupit hru, ale nevyhazuju peníze do kanálu. Vždy si hru pěkně otestuju nejdřív.
  • Nemá krabicovku. Ten má tak warez. *15*
  • ucho
    tak to ještě rychle prodej
  • doufam ze si to nekoupil ...
  • Co nevidět vyjde třetí patch pro Assassin's Creed Unity.

Pozdě.. hra mi leží na druhém disku a je tak 20ti procentní šance, že se k ní vrátím někdy. Mezitím vyjde spousta jiných a na nějakého průměrného a zabugovaného Asasína zapomenu.
  • taltigolt hned ještě včera nahrál, tedy re-uploadnul video, kde se na to můžeš podívat. Dával jsem tu někde odkaz, ale stačí zadat do youtube taltigolt a najít si to.
  • mě to taky první den blblo, ale už mám všech 7 a čekám jen na email s kódem:
    "ALL STAMPS COLLECTED
    We’ll email you the code for the gift"
  • ucho
    mně to fungovalo každý den, už mám 7. ale stejně ho někomu daruju, jestli to půjde.
  • Rudysoft

Taky jsem čuměl,

to je asi poprvé, co to takto udělali, ale jen pro ty 3 extra kopie, ostatní hry jsou vázány na tu aktivaci *12*
  • Jo, pořád stejně hnusné... ... :-)
  • No, chybět nikde nebudou, je to za cenu jedný bagety, navíc to bude hned a nemusíš čekat na dobrodince :-D
  • Tak tohle teda slyším prvně, HB bylo vždycky vázano na aktivaci hry, ne na to kolika lidem pošleš odkaz
  • Johnny

Obrazem: World of Warcraft na prvním screenu (z roku 1999). 

a vypadá pořád stejně...
  • Rudysoft

Právě že nemám

Kromě klasické hře Insurgency která je v tom balíku her, ji dávají ještě jako bonus 3x = +3 extra kopie hry Insurgency a ty se dají odeslat 3x na určený e-mail, ale pouze jednou, pokud si ten e-mail někdo smaže a neaktivuje si to do knihovny, má smůlu.
  • však v knihovně na Humble máš ten odkaz pořád, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit