-
a dodal bych, že Ubishit moje penízky neuvidí, naposled je viděl u Watch Dogs a to jsem se hodn rozmýšlel po těch podrazech s grafikou. Něco mi říká, že než poslední dvě hry od Ubi, budu kupovat Hardline :D Ubi poslední měsíce maká vícenež dobře na tom, aby EA nebyla nejnáviděnější firma :)
-
Řekl bych, že to co většina - FC4.
-
tak pěkně testuj. co testuješ právě teď?
-
Hledám partaka na hots... Nemůžu nějak najít dost ceskejch hráčů na ts komunikaci :-)
-
Samozřejmě že warez, copak jsem padlý na hlavu, abych Ubishitu za toto platil? Nemám problém si koupit hru, ale nevyhazuju peníze do kanálu. Vždy si hru pěkně otestuju nejdřív.
-
Nemá krabicovku. Ten má tak warez. *15*
-
tak to ještě rychle prodej
-
doufam ze si to nekoupil ...
-
Co nevidět vyjde třetí patch pro Assassin's Creed Unity.
Pozdě.. hra mi leží na druhém disku a je tak 20ti procentní šance, že se k ní vrátím někdy. Mezitím vyjde spousta jiných a na nějakého průměrného a zabugovaného Asasína zapomenu. -
taltigolt hned ještě včera nahrál, tedy re-uploadnul video, kde se na to můžeš podívat. Dával jsem tu někde odkaz, ale stačí zadat do youtube taltigolt a najít si to.
-
mě to taky první den blblo, ale už mám všech 7 a čekám jen na email s kódem:
"ALL STAMPS COLLECTED
We’ll email you the code for the gift" -
mně to fungovalo každý den, už mám 7. ale stejně ho někomu daruju, jestli to půjde.
-
Taky jsem čuměl,
to je asi poprvé, co to takto udělali, ale jen pro ty 3 extra kopie, ostatní hry jsou vázány na tu aktivaci *12* -
Jo, pořád stejně hnusné... ... :-)
-
No, chybět nikde nebudou, je to za cenu jedný bagety, navíc to bude hned a nemusíš čekat na dobrodince :-D
-
Tak tohle teda slyším prvně, HB bylo vždycky vázano na aktivaci hry, ne na to kolika lidem pošleš odkaz
-
Obrazem: World of Warcraft na prvním screenu (z roku 1999).
a vypadá pořád stejně... -
Právě že nemám
Kromě klasické hře Insurgency která je v tom balíku her, ji dávají ještě jako bonus 3x = +3 extra kopie hry Insurgency a ty se dají odeslat 3x na určený e-mail, ale pouze jednou, pokud si ten e-mail někdo smaže a neaktivuje si to do knihovny, má smůlu. -
však v knihovně na Humble máš ten odkaz pořád, ne?