-
Shadow complex to je spíš XBLA, fakt těžko říct dobrá a opomíjená hra... těch asi tolik zas nebylo nebo jo. První Dead rising ten byl parádní... Condemned2:Bloodshot? Vikings, to je těžké když si nehodil nějaké specifika jako že co preferuješ atp... mě se třeba na PS2 líbilo Katamari Damacy a na X360 taky bylo no. To je myslím opomenutá lehce hra. Terminator nebyl zlej jinak nevím. Nevím jakej žánr, Project gotham racing... Full auto2 ( obdoba Twisted metal black).
Bourne až na ty "závody" byl taky super. -
Deadpool
-
Doporučte mi prosím nějaké zábavné, ale možná trochu opomíjené tituly pro xbox 360. Něco co třeba neprávem zapadlo a podobně. Děkuji mnohokrát.
-
Dyt jo... Mne jenom s*re ten fundamentalismus kolem toho *4*
-
Jednoznačně Papír!
-
Popr. co je lepsi na cteni LEVELU, Publero nebo Floowie? Diky
-
Povedený *2* A to rikam jako nekdo kdo ma nahrano ve vsech trech asi bazilion hodin a jedno zkouškový jsem dělal jen Platinu *1* S některejma těma "špatnejma" věcma souhlasim, ale stejně je to moje asi top hra (myslim Dark Souls 1... i ted, roky po prvnim dohrani obden ctu lore a koukam na videa ktery vysvetlujou-nebo se alespon snazi-nejaky malickosti z toho sveta)
-
Floowie
Na Floowie nejde koupit jen jeden LEVEL? Si musim dobijet kredit nebo co prej *7* -
Jo, dobrý, jen nechápu proč o tom tolik lidí mluví jako o hrozně těžký hře. Neni těžká,je jenom o jinym přístupu. Mnohem víc frustrovanej jsem u Darksiders, který momentálně hraju, strašná hra.
-
tak co jsem tak viděl prostřihy na jedničku, tak musím uznat geniální hra a zaslouženě nejlepší hra minulé generace. Absolutní top současných her, více takových her.
-
DS znásilňovač
https://www.youtube.com/watch?v=PMU41taZJLw Jo jo konečně někdo dokázal udělat z týhle hry srandu... No doufám, že se konečně DS fandové nebudou brát tak vážně. *4* -
"...videa z alfaverze hry..." — aktualni, neaktualni, alfa verze her takhle zkratka vypadaji. Naznacuji oc by melo ve finalni verzi jit a jaka je tvurci vize — v tomhle pripade pramalo zajimaveho.
Posledni Star Wars hry na ktery rad vzpominam jsou Republic Comando a prvni The Force Unleashed. -
Nejen to. Já vím, že jsem hru důkladně otestoval a omrknul nakolik využívá procesor, grafiku, paměť grafiky i RAM a závěr z toho mám takový, že si bere podstatně míň než dnešní průměrná hra a trošku více využívá pouze paměti grafický karty.
Tak si říkám jestli všechny ty vaše patálie nejsou způsobený právě tím odemčením FPS před kterým sami autoři varovali. Nebo se to někdo snaží rozjet na integrovaný grafice. ;-) -
Víš vůbec k čemu je VRAM? A víš jaký je rozdíl ve výkonu? To je jako bys napsal jediný co k tomu potřebuješ je procesor s nějakýma 2ma jádrama.
-
Evil Within
Tak konečně jsem se k tomu dostal a nečekal jsem takovou pecku. Parádní grafika na to, že to běží na ID 5, takže zároveň je to nejhezčí hra na tomto enginu, mám 7790 a jedu vše na max a fxaa, nevím kolik mám FPS, ale jede to krásně stabilně bez dropů, občas při cutscénach doskočí nějaká ta textura, ale co čekat od ID5. Japonci zvládli port skvěle, sice jsem si musel stáhnout asi megový prográmek na odstranění průhu, ale jinak super. Parádní rozvržení ovládání na gamepadu, skvělá atmosféra a pocit hororu. Nejlepší hra od Bethesdy od Morrowindu -
Jj celá ta hra je divná, jak jsem psal, to ovládání je tak hrozně kostrbaté a je jedno na čem to hraješ, s gamepadem je to ještě horší. Ta hra je hnusná nudle s lagem a 25 plus minus fps na konzolích, 30fps na PC. Já mám GTX 970, takže s výkonem problém nemám, problém mám s tou hrou jak je celá domrvená a divná. Takový japonský ujetosti si mají cpát někam na Wiiu a ne na mainstreamové herní platformy. Nehrál bych to ani zadarmo.
-
Integrovaná grafika na dvoujádru? .-)
Upřímně, takhle nenáročnou hru jsem dlouho neviděl. Jediný co potřebuje je grafická karta s alespoň 2GB VRAM. -
Ta, to si pak kup na konzole.
I když frustrující to je z velké částí díky tomu nelogickému omezení kamery atd. To neberu jako HC hru. Jinde to řeší silnějšími protivníky jako v Diablu a jinde zase chytřejšími protivníky jako v RTS ale pořád nemáš záměrně handicap.
Zde špatnou kamerou, kde záměrně vidíš málo a máš kameru narvanou na postavě aby jsi viděl ještě méně. Ale, když to někdo bere jako výzvu proč ne... Pak to kupovat opravu na konzole. -
Každá japonská hra má frustrující, přesto zábavnou hratelnost. To je asi to, co dělá japosnké hry výjimečnými. *5*
-
Patch je. Nekupovat to. Nechápu proč to někdo kupuje na PC, když dané problémy jsou jasné. Na PC to je o řády horší hra, jak to podělali.
Co jsem viděl je to vůbec divný. Zamíříš a zoom jak prase *15* s FOV snad 10. Aneb tak se dělá horor. Omezí během míření značně vidění a pak na tebe skočí potvora kterou nevidíš i když stojí 30 centimetrů vedle. *16* Když to budou lidi kupovat i když to je zcela na h*vno na PC, tak to budou vesele blbě dělat dál.
Btw slovo kráv* je zakázáno ale prase není? *1*