Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve velmi brzké době můžeme očekávat novinky týkající se Uncharted 4: A Thief's End.

Jsem zvědavej. ND jsou záruka kvality, takže jejich každou novou novinku o tomhle chystajícím se masterpiecu budu bedlivě sledovat. U2 a U3 jsou herní skvosty, kterým se jen tak nic nevyrovná (ze stejného žánru).
  • A právě proto za to dám plnou pálku *5*
  • Jack1947
    To si tedy moc věříš.
  • Nejsem on, ale přiznám, že jsem si od něj vzal inspiraci. Kdo ví, třeba přebírám štafetu :)
  • Legend of Grimrock 2 už za týden.

viz http://store.steampowered.com/app/251730/

Skvělá zpráva! *14*
  • Jack1947
    Tak určitě , když ani nezná správnej název. *3*
  • kennyB
    Raději si to nekupuj, bude to v podobném duchu, jako Souls hry...
  • ucho
    svou novou ikonkou jsi mi připomněl gayrima. ale jak on se sakra jmenoval, to nevím (asi to bude tím, že už tady měl tolik nicků :) )
  • Vypadá to naprosto luxusně. Dokonce tak moc luxusně, že před každým hraním si budu muset šlehnout smrtelnou dávku, abych to hraní mohl nějak přežít.

Ne, dělám si samozřejmě srandu. Docela se i na to Crap Souls 3... teda... Bloodbored těším. Ta goticko-van helsingovská atmosféra se mi líbí.
  • Jack1947
    Když se to neděje tak často, tak to ještě jde. Jinak pravda aby tady přehrávali náhodně (!!!) nějaké zvukovovideo reklamy toje vážně k vzteku.
  • Máš pravdu. Až tak dobrý nejsou. Proto tu mám zaplej AdBlock all-the-time. *5*
  • Takže ty máš radši Dragon Gay místo Shit Souls?
  • reklamy

Heledte už to s tema pop-up reklamama vázne prehanite. Chápu, že z něčeho žit musíte, ale tohle je už buzerace. Add Block na pc zaplej nemam, dal jsem si vás do výjimek a tu blbou vyskakovací reklamu pretrpim. Ale když na mobilním připojení musím načítat tu zas... pic...., a pak mi telefon začne na plný koule přehrávat ještě zvuk, to jdete fakt do háje. Neplatim za žádnou jinou stránku na internetu a nebudu ani za Games. Až tak dobrý zase nejste. Fakt bych se nedivil, kdyby to hezkejch par lidi naštvalo a na Games se nevykaslali. Kdo vám pak bude ty reklamy naklikavat, to jsem zvědavej. Si jich přidejte par do stran, nebo dolů. Ale samoprehravaci sragory se zvukem, to je fakt uchylarna nejvyššího kalibru...
  • Jack1947
    Nojo, tak se jedná o malého neškodného trollíka tak ho nechme at se trochu "slunní". Trolls have harsh times this times.
  • kennyB
    La_Furia_Roja: pokuď nemáš rád Souls sérii, nechápu tedy proč přispíváš svým fenomenálním humorem k tomuhle tématu *7*
  • La_Furia_Roja
    Miserius: No to určitě ne. Oblivion nemůžes srovnávat s pseudo RPG z vietnamské tržnice *1*
  • Malleth

Flame in the flood

Po dlouhý době kickstarterm na kterej sem přispěl
    https://www.kickstarter.com/projects/molassesflood/the-flame-in-the-flood
  • Miserius
    Pokud myslíš že Oblivion je součástí Souls serie tak prosim
  • To je poprvy, kdy vidim Bloodborne alfa video, ktery je hrany nekym, kdo evidentne neni v Souls hre poprve. A je to znat ☺ Teseni na druhy Dark Souls se plynule presunulo k tomuhle kousku. Tak snad to klapne.
  • La_Furia_Roja
    Hloupý koment, dobrý obrázek *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit