Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výborná scéna. Moc dobře věděl, že mu lže, ale přesto si ten záchvat smíchu nedokázal Hans odpustit.
  • zábavná originální indie hra

http://youtu.be/2qAVAHI_3ak?t=8s
  • Hanzales
    Asi je měli lidi strávit v nějaké opravdu kvalitní hře podle tvého intelektuálního žebříčku což? :)
    Nebo měl být ten čas stráven něčím jiným konkrétním? :)
  • Radši 100 hodin v zábavné originální indie hře, než 100 hodin v repetetivní, nudné, stereotypní a nezáživné FPS online fuckovině pro děcka, které nebavilo Borderlands. *6*
  • Tak, pořád lepší, než to tratit nějakou indie chujovinou, ne?
  • Destiny utržilo za prvních pět dnů prodeje 325 milionů dolarů a během prvního týdne nahráli fanoušci v multiplayeru přes 100 milionů hodin.

100 miliónů hodin ztraceného času. Ach, jaká to ztráta. *13*
  • Když to nevadí jejich zákazníkům...
  • Pro upřesnění:

.....pro mě je to jeden z hlavních faktorů.

....EA nenabízí jejich novější hry k prodeji přes Steam.
  • Stejně se tu většina lidí chodí hádat včetně mě *3*
  • umři
  • Spades
    Jenže Valve to nevadí. To EA odešlo od Steamu. Klidně si tam mohl mít i Origin hry, kdyby se na ně EA nevysrali.
  • Sám to nechápu, každopádně Uplay je jeden hlavních faktorů proč od Ubi nic nekupovat.

Dívím se, že jim to na Steamu tolerují, když stejně tak hry od EA nenabízí a tam byl v podstatě ten samý problém s Originem.
  • Veskoslav
    Ubisoft, když spustil Uplay.
  • ringmancz
    jsem teď moc nechodil na games, takže jsem nezaregistroval tu zprávu o vydání v Japonsku. třeba to bude novinka i pro někoho dalšího :)
  • Inquisitor
    Kdo taky vymyslel takovou ptákovinu, mít něco na steamu a pouštět to přes uplay? Hrozná hovadina toto.
  • Veskoslav
    Nezměnilo:) Spustí se to přes Steam a následně Steam spustí Uplay a to spustí AC IV. Proto je lepší si hru kupovat rovnou na Uplay a ne přes Steam.
  • Myslel jsem, že když si to koupíš na Steam, tak ti stejně musí běžet i Uplay, nebo se něco změnilo?
  • Mart9

AC Black Flag na Steam?

Na Humble Store je konečně AC Black Flag za solidní cenu, jenže jen na Uplay. Je nějaká šance, že bych tu hru časem za podobnou cenu sehnal i na Steam, nebo je to prostě od Ubisoftu, takže jen Uplay? Dík.
  • Kojima si asi neuvědomil, že hráči chtějí hrát hry a ne kupovat oblečení. Too bad for PC suckers. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit